03 • 12 • 2015

Sveic jaunatnes sporta laureātus

sports

Gada nogale ir laiks, kad atskatīties uz aizvadītajiem notikumiem un novērtēt sasniegumus, kā arī nospraust jaunus mērķus jaunajam gadam. 2. decembrī tikās Latvijas sporta skolu un sporta klubu audzēkņi un treneri, lai sveiktu un suminātu 2015. gada Latvijas Jaunatnes sporta laureātus, ko jau trešo gadu atbalsta AS „Latvijas valsts meži” (LVM).

Svarcelšana, daiļslidošana, BMX, pludmales volejbols, kanoe airēšana, šķēpa mešana – tie ir tikai daži sporta veidi, kuros jaunie sportisti spējuši parādīt izcilu sniegumu gan Eiropas, gan pasaules mēroga sacensībās.

„Jauniešus atbalstam jau vairākus gadus. Esam patiesi gandarīti par jauniešu augstajiem sasniegumiem sportā ne tikai Eiropas mēroga sacensībās, bet arī pasaules čempionātos. Novēlam nākotnē iekarot vēl augstākas virsotnes savu sportisko izaicinājumu priekšā. Galvenais ir zināt mērķi un nenogurstoši uz to tiekties,” panākumus un izdošanos vēl LVM iekšējās komunikācijas vadītāja Inga Pētersone.

IMG 2412

Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers pateicās jaunajiem sportistiem, īpaši novērtējot viņu treneru ieguldīto darbu. Sveicot piecus sporta skolu direktorus, tika izteikta pateicība par nozīmīgu ieguldījumu jaunatnes sportā un olimpiskajā kustībā.

AS „Latvijas valsts meži” 2015. gadā sporta attīstības veicināšanai ir ziedojusi divus miljonus eiro, uzticot to sadalīt sporta jomu sadarbības partneriem. Nākamgad ziedojumu apmērs sporta nozares attīstības veicināšanai tiks sadalīts starp piecām sporta organizācijām: Latvijas Sporta federācijas padomi, Latvijas Olimpisko komiteju un Latvijas Komandu sporta spēļu asociāciju, Latvijas Paralimpisko komiteju un Latvijas Sporta izglītības iestāžu direktoru padomi.

Lasīt vairāk:

Esam sertificēti
BM certification iso