13 • 03 • 2015

Zemgalē sākusies kultūras projektu jaunu pieteikumu pieņemšana

kalendars

Attēls: Kashif

Zemgales Plānošanas reģions (ZPR) izsludina pieteikšanos Valsts kultūrkapitāla fonda projektu konkursam „Zemgales kultūras programma 2015", kas notiek AS „Latvijas valsts meži" finansiālās mērķprogrammas „Atbalsts kultūras programmām reģionos" ietvaros. Pieteikumus pieņem līdz 10. aprīļa plkst. 16.30.

Projektu pieteikumi jāiesniedz ZPR birojā (Jelgavā, Katoļu iela) vai jānosūta pa pastu (pasta zīmogs – 5. aprīlis). Adrese: ZPR, Zemgales kultūras programma 2015, Katoļu iela 2b, Jelgava, LV-3001.

Programmas īstenošanā var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kas piesaka citos konkursos neiesniegtu projektu, lai sasniegtu Nolikumā izvirzītos mērķus, taču fiziskas personas var saņemt atbalstu tikai zinātniski pētnieciska, izglītojoša vai radoša darba veikšanai, atbilstoši Programmas izvirzītajiem mērķiem.

Jauno projektu ieviešana ilgs no 2015. gada 1. maija līdz 2015. gada 31. decembrim.

„Zemgales Kultūras programmas 2015" projektu konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa meklējama interneta vietnē www.zemgale.lv, bet detalizēta informācija par prasībām pieteikuma sagatavošanā un iesniegšanā saņemama pie projekta koordinatores Ilvas Kalnājas pa tālruni 63084947, 28814226, vai rakstot e-pastā: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Zemgales Kultūras programmas finansēšanai ar AS „Latvijas valsts meži" atbalstu šogad pavisam piešķirts 70,000 eiro.

Esam sertificēti
BM certification iso