13 • 03 • 2015

Notiks semināri pieteikumu sagatavošanai Vidzemes kultūras programmas projektu konkursam

zimuli

Attēls: Tom Newby

No 9. marta līdz 9. aprīlim Vidzemes plānošanas reģions izsludina pieteikšanos Valsts kultūrkapitāla fonda projektu konkursam „Vidzemes kultūras programma 2015”, kas notiek AS „Latvijas valsts meži” finansētās mērķprogrammas „Atbalsts kultūras programmām reģionos” ietvaros. Lai informētu par projektu pieteikumu sagatavošanas kārtību un šogad izvirzītajām programmas prioritātēm, kā arī saņemtu atbildes uz sev neskaidrajiem jautājumiem, Vidzemes plānošanas reģions martā rīko informatīvus seminārus.

Semināru kalendārs:

  • 19. martā plkst. 11.00 – Alūksnē (Alūksnes novada pašvaldības ēkas mazajā zālē);
  • 19. martā plkst. 15.30 - Cesvainē (Cesvaines novada pašvaldība, Cesvaine, Pils iela 1a);
  • 23. martā plkst. 15.00 - Smiltenē (Smiltenes pilsētas Kultūras centrs, Smiltene, Gaujas iela 1).

2015. gadā Vidzemes kultūras programmas mērķis ir nodrošināt līdzsvarotu, daudzveidīgu un kvalitatīvu kultūras procesu attīstību un pieejamību Vidzemē, saglabājot un attīstot novadam raksturīgās vērtības, tradīcijas un kultūrvidi.

Konkursa ietvaros šogad tiks sadalīts 72,700 eiro liels finansējums, kuram var pieteikties juridiskas personas ar neierobežotu projektu skaitu. Kultūras programmas projektu konkursā atbalstu saņems kultūras projekti, kuri būs sagatavoti atbilstoši programmas nolikumam, mērķim un uzdevumiem.

Konkursa nolikums un pielikumi atrodami www.vidzeme.lv mājas lapā.

 

 

Esam sertificēti
BM certification iso