04 • 01 • 2019

Vidusskolēni aicināti piedalīties stipendiju konkursā "LVM Bioekonomikas skola"

fot

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) aicina vidusskolēnus un profesionālo izglītības iestāžu audzēkņus piedalīties LVM Bioekonomikas skolas stipendiju konkursā. Savu redzējumu plakātam par bioekonomiku un tēmu “Mežs Latvijai. Nākamie 100” ikviens interesents var iesniegt konkursa pirmajai kārtai līdz 2019. gada 31. janvārim.

Izvērtējot konkursa pirmajai kārtai iesniegtos plakātus, labāko darbu autoriem būs iespēja gūt jaunas zināšanas, februārī dodoties vienas dienas ekspedīcijā uz LVM apsaimniekotajiem mežiem un AS "Latvijas Finieris" rūpnīcām kopā ar nozares ekspertiem. Uzkrātās zināšanas un jaunie iespaidi konkursa dalībniekiem palīdzēs radīt video vēstījumu ANO Starptautiskajā Meža dienā – tas izšķirs, kurš iegūs LVM Bioekonomikas skolas stipendijas. 

Stipendiju fonds no AS "Latvijas valsts meži" – 1500 eiro. Jaunums šogad – papildu atzinības stipendijas 250 eiro apmērā divu radošāko Rīgas pilsētas skolu jauniešiem no SIA "Rīgas Meži" un vienam jaunietim par inovatīvu koksnes produktu atainojumu no AS "Latvijas Finieris"!

Stipendiju konkursu vidusskolēniem “LVM Bioekonomikas skola” jau trešo gadu organizē AS "Latvijas valsts meži" sadarbībā ar biedrību “Zaļās mājas”, AS "Latvijas Finieris", SIA "Rīgas meži" un Valsts izglītības satura centru ar mērķi vairot izpratni par meža resursu augošo lomu vides problēmu risināšanā.

Reģistrācijas anketa un papildinformācija par stipendiju konkursu pieejama vietnē www.lvm.lv/bioekonomika

Lasīt vairāk: