03 • 10 • 2023

“LVM Zemes dzīles” attīsta minerālo materiālu ieguves tīklu

image 2023 1

“LVM Zemes dzīles” turpina aktīvi sekot līdzi būvniecības nozares aktualitātēm, publiskā un privātā sektora iepirkumiem, lai caur minerālo materiālu piedāvājumu un pieejamību nodrošinātu Latvijas sabiedrībai nozīmīgu objektu realizāciju.

“Karjeru tīkls piedāvā mūsu klientiem izvēles iespējas un ļauj efektīvāk plānot minerālo materiālu piegādes, jo mērķtiecīgi plānojam tīkla attīstību, lai mūsu karjeri atrastos ekonomiski izdevīgā attālumā līdz būvniecības objektiem”, skaidro “LVM Zemes dzīles” pārdošanas vadītāja Baiba Rozīte.   

2023. gadā “LVM Zemes dzīles” ir atvērušas četras jaunas ieguves vietas - Jaunpriedītes, Vilkkalns, Degļupe un Ceriņi. Līdz gada beigām ir plānots atvērt vēl vienu ieguves vietu Tilcēni. 2024. gada I ceturksnī plānots atvērt vēl divas ieguves vietas, kurām veikta paplašināšana - Lankaskalns 2 un Gailenes 2.

karte

Tautsaimniecības vajadzībām “LVM Zemes dzīles” nodrošina pieejamību smilts, smilts grants minerālajiem materiāliem un to maisījumiem visā Latvijas teritorijā 120 ieguves vietās un minerālo materiālu maisījumus – 25 ieguves vietās.

No visiem “LVM Zemes dzīles” apsaimniekošanā esošiem karjeriem 50 ir ieguves un ražošanas sertifikāts, tajos būvniekiem ir iespēja iegādāties atbilstoši sistēmai “2+” novērtētus minerālos materiālus. Būvindustrijas regulējumi nosaka procesa organizēšanas metodiku, lai materiāliem būtu iespējams piešķirt CE marķējumu, kas ir viena no stingrākajām atbilstības novērtēšanas sistēmām minerālo materiālu ieguvē. “LVM Zemes dzīles” sagatavotajiem produktiem izsniedz ekspluatācijās īpašību deklarācijas un CE marķējumus, kas tālāk ir izmantojami izejmateriālu kvalitātes un izcelsmes apliecināšanai būvobjektos izmantojamo būvmateriālu saskaņošanai, kā arī augstākas pievienotās vērtības produktu ražošanas procesos. Mūsu klientu pārliecībai par produktu kvalitāti, to kvalitāte ražošanas un ieguves procesos regulāri tiek novērtēta “LVM Zemes dzīles” testēšanas un pētniecības laboratorijā, kuras darbība akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025:2017 prasībām.

Par sadarbības iespējām un minerālo materiālu iegādi aicinām sazināties ar mūsu komandu:

  • Agnese Cīrule, klientu attiecību speciāliste: tālr. 29335178, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Egita Strode, klientu attiecību speciāliste: tālr.26132262, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Gaļina Rēdere, klientu attiecību speciāliste: tālr.26563202, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Zigrīda Balode, klientu attiecību speciāliste: tālr. 29375486, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
  • Jānis Samušs, klientu attiecību speciālists: mob. tālr. 22338854, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Lasīt vairāk: