16 • 12 • 2020

Informēs par apaļo kokmateriālu sortimentu pārdošanas izvērtējuma rezultātiem

009

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) padome ir noslēgusi visaptverošu apaļo kokmateriālu sortimentu pārdošanas procesa izvērtējumu un tā rezultātus iesniegusi akciju turētājam.

Lai informētu par izvērtējuma rezultātiem, plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus aicinām uz preses brīfingu, kas notiks attālināti 17. decembrī plkst. 12.00.

Preses brīfingā piedalīsies:

  • Jurģis Jansons, AS “Latvijas valsts meži” padomes priekšsēdētājs,
  • Arnis Muižnieks, AS “Latvijas valsts meži” padomes priekšsēdētāja vietnieks,
  • Arvīds Ozols, akciju turētāja Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas pārstāvis.

Informācija par preses brīfinga tehnisko norisi sekos interesentiem, kas būs pieteikuši savu dalību līdz 16. decembra plkst. 17.00, rakstot LVM sabiedrisko attiecību vadītājai Marikai Ūdrei: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

LVM padome ir sabiedrības pārraudzības institūcija, kas pārstāv akcionāra intereses sapulču starplaikā un pārrauga valdes darbību. Savukārt LVM pārvaldes izpildinstitūcija ir valde, kas pārzina un vada sabiedrības lietas.

 

Papildu informācijai:

Komunikācijas daļas vadītājs Tomass Kotovičs

Mobilais tālrunis: 29408866

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.