14 • 12 • 2020

Sveicam labākos LVM kokmateriālu pārvadātājus 2019. gadā

visas

Vērtējot aizvadītā gada sasniegumus, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) ik gadu nosaka labākos kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējus. Arī šis gads nav izņēmums – nedaudz neierasti un inovatīvi, tomēr balvas “Kokmateriālu pārvadātājs 2019” ieguvēji ir noteikti trīs kategorijās – “Stabilitāte”, “Iespējas” un “Par sadarbību”.

“Uzvarētājus noteicām vērtējot darba rezultātus pēc noteiktiem kritērijiem. Ārkārtas situācijā nevaram kā ierasts pulcēt mūsu sadarbības partnerus vienkopus svinīgā pasākumā, kur izrunāt un dalīties iespaidos par paveikto un gaidāmo, taču esam raduši jaunu veidu, kā tomēr teikt pateicību un atzinību mūsu sadarbības partneriem, sveicot laureātus katru atsevišķi. Esam inovatīvs uzņēmums, kas sadarbojas ar zinošiem un elastīgiem partneriem. Saprotam, ka šis nav viegls laiks, tāpēc balvai šogad vēl lielāka nozīme,” stāsta LVM Transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis, novēlot: “Lai veselība un vēl lielāki panākumi nākamajā gadā visiem mūsu esošajiem un topošajiem partneriem.”

balvas

“Kokmateriālu pārvadātājs 2019” kategorijā “Stabilitāte”

Par labiem darba rezultātiem ilgtermiņa līguma ietvaros – galveno balvu jau ne pirmo reizi iegūst SIA “Marko K”. Savukārt veicināšanas jeb nominantu balvas šajā nominācijā saņem LSEZ SIA “Laskana” un SIA “Latgales logs”.

balvas 3

“Kokmateriālu pārvadātājs 2019” kategorijā “Iespējas”

Par labiem darba rezultātiem vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros – galveno balvu iegūst SIA “Latgales logs”, savukārt nominantu balvas saņem SIA “Vella kalpi” un SIA “Kurzemes investīciju fonds”.

balva

“Kokmateriālu pārvadātājs 2019” kategorijā “Par sadarbību”

Par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā – galveno balvu jau otro gadu iegūst uzņēmums – SIA “Krauzers”.

“Esam pagodināti par šādu atzinību. Labas sadarbības pamatā ir kvalitāte un uzticība.  LVM kā sadarbības partneri bijām nolūkojuši jau 2005. gadā. Mums ir izstrādāti skaidri sadarbības principi kvalitatīva pakalpojumu sniegšanai, kurus katru periodu pārskatām, lai pilnveidotu un uzlabotu sadarbības kvalitāti un darbinieku darba apstākļus. Mēs darām visu, lai mašīna būtu darba kvalitātē, atbilstoši aprīkota gan pakalpojuma ņēmējam, gan darbiniekam. Ir daudzas lietas, ko LVM godprātīgi  novērtē: tā ir gan attieksme pret darbu, gan pašas sadarbības organizēšana, jo līdzās tiešajiem darba uzdevumi ir tā saucamās nerakstītās lietas, ko abas puses ievēro. Partnerattiecības ar LVM ieguvām atklāta konkursa rezultātā. Tas ir nopietns izaicinājums: piedāvāt tādu pakalpojuma cenu, lai uzvarētu un vienlaikus saglabātu savus darba kvalitātes principus un spēju pildīt uzticēto,” par līdzšinējo sadarbību un galvenajiem izaicinājumiem stāsta SIA “Krauzers” valdes priekšsēdētājs Andis Araks.

Lai veicinātu sadarbību un atbalstu pakalpojumu sniedzējiem, vērtētu un pilnveidotu sadarbību un darba rezultātu, LVM jau trešo gadu rīko Kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzēju konkursu, nosakot labākos sadarbības partnerus trīs kategorijās – “Stabilitāte”, “Iespējas” un “Par sadarbību”.