20 • 03 • 2014

Valsts meži aicina uz Atvērtajām Meža dienām

Šo pavasari AS "Latvijas valsts meži" izsludina papildus 10 Atvērtās Meža dienas, kas dod iespēju ikvienam interesentam pievienoties tiem dabas draugiem, kas jau nolēmuši piedalīties vairāk kā 200 meža stādīšanas un sakopšanas pasākumos valsts mežos.

Atvērto Meža dienu sarakstu - 10 meža stādīšanas un sakopšanas pasākumus, kam varat pieteikties, varat atrast šeit:  www.mammadaba.lv/mezadienas

images mammadaba Dazadi jaunumi kokaa JPG 1378899545 crop 320 207

Katru pavasari AS "Latvijas valsts meži"(LVM) aicina skolas un citus dabas draugus piedalīties gadskārtējās "Meža dienās" visā Latvijā - stādīt mežu, izlikt putnu būrīšus un sakopt dabu no atkritumiem! Šogad līdz pat jūnijam notiks kopumā vairāk kā 200 Meža dienu pasākumu.

"Meža dienu" pasākumiem var pieteikties skolas, jauniešu organizācijas, ģimenes, institūcijas, uzņēmumi un citi interesenti. Visi pasākumi ir bez maksas. Pašiem pasākuma dalībniekiem ir jānodrošina transports līdz norises vietai un uzkodas enerģijas uzturēšanai.

Meža dienām ir senas tradīcijas, un tās AS "Latvijas valsts meži" rīko ar mērķi veicināt cilvēku izpratnes veidošanos par mežu un meža nozari. Skolām tās nodrošina papildu iespējas piedalīties Mammadaba Meistarklasē

 

Informāciju sagatvoja LVM Komunikācijas daļa,

tālr. 67805432