06 • 11 • 2012

GAIDĀM DARBĀ JAUNAUDŽU KOPĒJUS

AS „Latvijas valsts meži” aicina vietējos iedzīvotājus un uzņēmumus pieteikties konkursam par jaunaudžu un jauno stādījumu kopšanu valsts mežu platībās. Uzņēmums piedāvā stabila darba iespējas tepat Latvijā, garantētu un ātru darba samaksu par savlaicīgi paveiktu un kvalitatīvu darbu.

Lai izaudzētu skaistu un veselīgu nākotnes mežu, AS „Latvijas valsts meži” tuvākajos gados plāno veikt jaunā meža intensīvu kopšanu, iepērkot šo pakalpojumu no vietējiem uzņēmējiem. Iepērkamā pakalpojuma apjoms 2013.–2015. gada periodam ir rekordliels, tādēļ uzņēmums ir izsludinājis konkursu visās astoņās mežsaimniecībās. Tajās plānotas arī informatīvās sanāksmes, kurās potenciālie pakalpojuma sniedzēji tiks iepazīstināti ar veicamo darbu un saņems atbildes uz jautājumiem.

AS "Latvijas valsts meži" mežkopības direktors Mārtiņš Gūtmanis: "Lai nākamajā gadā paveiktu visu plānoto  mums vajadzīgs vismaz pustūkstotis darba roku, un šiem  cilvēkiem mēs varam nodrošināt darbu visa gada garumā."

 

Ar papildus informāciju par jaunaudžu kopšanas ciršu iepirkumiem aicinām iepazīties uzņēmuma mājas lapā sadaļā Publiskie iepirkumi - Iepirkumi virs 20000 LVL - Mežkopības darbi.