03 • 10 • 2012

Mammadaba Meistarklasē šogad pieteikts rekordliels dalībnieku skaits

Katru gadu Mammadaba Meistarklases pieteikuma anketās vērojama patīkama tendence – to skaits strauji pieaug. Šogad Meistaru, Zeļļu un Mācekļu titulu centīsies iegūt vairāk kā 8200 skolēnu no 120 Latvijas skolām.

Šī mācību gada laikā pieteiktās klases un interešu pulciņi krās punktus, piedaloties dabas sakopšanas talkā, stādot mežu, taisot un izliekot putnu būrīšus, piedaloties „Meža olimpiādē” un apciemojot kādu no vides izglītības programmas „Izzini mežu” ekskursiju objektiem. Katrai klasei ir iespēja kļūt par Mammadaba Meistarklasi un iegūt zaļas balvas! Čaklākie Mammadaba meistarklašu vadītāji iegūst iespēju piedalītiesvides izglītības nometnē - tālākizglītības kursos, bet aktīvākās skolas kļūst par gada Mammadaba Vēstniecībām.

 

Rugāju novada vidusskolas 4. klases audzēknis Reinis Ozoliņš pilda vienu no Meža olimpiādes 2012 uzdevumu!

 

AS „Latvijas valsts meži” (LVM) pateicas visiem dalībniekiem par izrādīto interesi un augsto uzticību, novēlam veiksmīgu un zaļu darbošanos meža izziņas aktivitātēs Mammadaba Meistarklasē!

 

2012./2013. mācību gada Mammadaba Meistarklases dalībnieki!

 

2011./2012. mācību gadā Mammadaba Meistarklasi pabeidza 5214 skolēni un skolotāji no 103 Latvijas skolām, no kuriem 2204 skolēni un skolotāji ieguvuši Meistaru diplomu, 599 – Zeļļu diplomu, bet 2411 – Mācekļu diplomu.

Mammadaba Meistarklase piedāvā 1.- 9. klašu skolotājiem un skolēniem apgūt vides izglītības programmu "Izzini mežu" caur atpūtu Mammadaba tūrisma objektos, pie sadarbības partneriem un LVM mežsaimniecībās. Meža izziņas aktivitātes Mammadaba Meistarklases ietvaros LVM sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru organizē kopš 2008. gada, aicinot skolotājus un skolēnus gan mācību laikā, gan ārpus stundām doties dabā.


Vairāk informācijas www.mammadaba.lv/skolam , sadaļā „Meistarklase”.
 
Informāciju sagatavoja: Anda Sproģe, LVM Komunikācijas projektu vadītāja