10 • 03 • 2011

Skolēni rāda Labus darbus mežā

Noslēdzies radošo darbu konkurss 1.-9. klašu skolēniem "Labs darbs mežā", kura mērķis bija rosināt bērnus pirms gaidāmajām Meža dienām apdomāt, kas ir labs darbs mežā un ko viņi paši pēdējo gadu laikā ir paveikuši mežā labā. Sveicam uzvarētājus!

Skolēnu uzdevums bija februāra mēneša laikā radīt vizuālās mākslas darbu – zīmējumu, kolāžu, komiksu, video u.tml. AS "Latvijas valsts meži" darbinieki novērtēja darbu radošo izpildījumu, oriģinalitāti un ideju divās vecuma grupās: 1.- 4. klases un 5.- 9. klases.

 

AS "Latvijas valsts meži" izsaka pateicību vairāk kā 90 iesūtīto darbu autoriem!

 

 

Galveno balvu – dalību aizraujošā vasaras nometnē Tērvetes dabas parkā iegūst:

 

1.- 4. klašu grupā: Annija Tauriņa (Valmieras Jaunatnes centrs) par oriģinālo un atraktīvo video darbu: http://www.youtube.com/watch?v=acqNiGAwGq8

 

5.- 9. klašu grupā: Santa Trofimova (Tukuma E.Birznieka-Upīša pamatskola) par kolorīto un sirsnīgo Meža dienu ilustrāciju:

  

 

 

Atzinība - Cūkmena grāmatu ar Cūkmena autogrāfu un Bezmaksas ieejas kartes Tērvetes dabas parkā saņem:

 

1.- 4. klašu grupā:

 

- Madara Miščenko (Gaigalavas pamatskola)

- Rūta Eisāne (Rīgas 6. vidusskola)

- Edvards Daugulis (Valmieras pārgaujas pamatskola)

- Estere (Dzimtmisas pamatskola)

 

5.- 9. klašu grupā:

 

- Beatrise Šmidberga, Diāna Vidiņa (Kuldīgas nov. Ēdoles pamatskola)

- Edijs Grāpis (Meirānu pamatskola)

- Raitis Vizulis (Balvu valsts ģimnāzija)

- Vendija Kaire (Madonas valsts ģimnāzija)

 

Grupu darbā:

 

- Salacgrīvas vidusskolas 5a klase

- Limbažu 3. vidusskolas 5a klase

 

 

Vēlreiz Liels Paldies visiem konkursa dalībniekiem! Uz tikšanos Meža dienās - meža stādīšanā, sakopšanā un putnu būru izlikšanā!

 

Ar galveno balvu ieguvējām AS "Latvijas valsts meži" sazināsies personīgi līdz 1. aprīlim, bet atzinības balvas visiem laureātiem izsūtīs pa pastu līdz 1. aprīlim.

 

Konkursu organizēja AS „Latvijas valsts meži” Meža karjeras dienu un vides izglītības programmas „Izzini mežu” ietvaros.

 

 

Informāciju sagatavoja:

LVM Komunikācijas projektu vadītāja Līga Zute-Abizāre, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , tālr.67805432.