25 • 01 • 2011

Aicinām skolēnus rādīt "Labus darbus mežā"

Gaidot pavasari un Meža dienas, AS "Latvijas valsts meži" aicina 1.-9. klašu skolēnus piedalīties radošo darbu konkursā "Labs darbs mežā". Apdomā: kas ir labs darbs mežā vai ko pats pēdējo gadu laikā esi paveicis vai redzējis labi strādājam mežā?

 

Radi savu vizuālās mākslas darbu – zīmējumu, kolāžu, komiksu, video u.tml. – visu, ko vari mums atsūtīt elektroniski vizuālā formātā (max. 5 MB) uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 2011. gada 1. martam! Piedalīties konkursā vari individuāli. Sūtījumam pievieno kontaktinformāciju ar savu vārdu, uzvārdu, vecumu un skolas adresi.  

 

Novērtēsim darbu radošo izpildījumu, oriģinalitāti un ideju divās vecuma grupās: 1.-4. klases un 5.-9. klases! Labākos darbus publicēsim AS „Latvijas valsts meži” un Mammadaba mājas lapā martā, atklājot Atvērtās Meža dienas – meža stādīšanu, sakopšanu un putnu būrīšu izlikšanu.

 

Galvenā balva – dalība aizraujošā vasaras nometnē Tērvetes dabas parkā!

Atzinībām tiks:

-          Cūkmena grāmatas ar Cūkmena autogrāfu

-          Bezmaksas ieejas kartes Tērvetes dabas parkā

 

Rezultātu paziņošana notiks 10. martā AS „Latvijas valsts meži” mājas lapā  www.lvm.lv  sadaļā Jaunumi. Konkursu organizē AS „Latvijas valsts meži” Meža karjeras dienu un vides izglītības programmas „Izzini mežu” ietvaros. Kontaktpersona Līga Zute-Abizāre, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. 

 Plakāts