14 • 05 • 2010

Ģimenes dienā aicina LVM dabas parks Tērvetē

Sestdien, 15. maijā (Ģimenes dienā) mazuļus, skolēnus un viņu vecākus mīļi gaidīs ciemos LVM dabas parks Tērvetē. Aicinām ģimenes pavadīt dienu kopā – dabā, svaigā gaisā, tiekoties ar Pasaku. Tērvetē apciemojiet Meža Ķēniņu, Anneli ar draudzenēm, kopā ar ņipro Sprīdīti izdanciniet milzi Lutausi, sasveicinieties ar  citiem kokā atveidotajiem meža iemītniekiem un sastopiet „dzīvus” pasaku tēlus!

Pasaku mežā lielus un mazus sagaidīs atraktīvā Sila raganiņu, kas viesiem izrādīs savu māju uz vistas kājas, lidplaci un lūkotavu, cienās ar meža zāļu tēju. Tērvetē dzīvo labā Sila raganiņa, ar kuru kopā var iet rotaļās, minēt mīklas, saņemt uzmundrinājumus turpmākajai dzīvei.
Savukārt tām ģimenēm, kurām vēl nav laimējies sastapt īstu Rūķu māmiņu, šī būs lieliska iespēja! Rūķu māmiņa iepazīstinās ar rūķu sadzīvi, viņu niķiem un stiķiem.
15. maijā ģimenēm ar bērniem ieeja LVM dabas parkā Tērvetē ar 50% atlaidi.
LVM dabas parks Tērvetē, ko apsaimnieko AS „Latvijas valsts meži”, atzīts par ģimenei draudzīgāko vietu Latvijā. 2009. gadā – par Eiropas izcilāko tūristu galamērķi Eden projekta ietvaros.
Patīkamu atpūtu dabā!