06 • 07 • 2010

Mammadaba piedalās Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkos

Piedāvājot dažādas radošas aktivitātes, arī AS „Latvijas valsts meži”  un Mammadaba piedalīsies Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkos.

Svētku ietvaros 8.jūlijā, Vērmanes dārzā „Zaļā koda” mājiņā laikā no 16:00 līdz 18:00 ikvienam būs  iespēja pašu rokām pagatavot unikālu papīru, izmantojot dabas materiālus, piemēram, dāvanu iesaiņojumam. Pasniedzēji gan dalībniekiem, gan apkārt esošajiem klausītājiem paralēli praktiskām darbībām sniegs izglītojošu un izzinošu informāciju par papīra otrreizējo pārstrādi un tās nozīmi ikdienā.

Jaunākie Vērmanes dārza „Zaļā koda” mājiņas apmeklētāji varēs uzzīmēt vai uzrakstīt pasaku par koku – labākie darbi tiks izstādīti AS „Latvijas valsts meži” centrālā biroja telpās, kā arī Āgenskalna radošajā studijā. Tāpat ikvienam būs iespēja ierunāt videokamerā savus padomus, pieredzi un ieteikumus dabai draudzīgā dzīvošanā, kā arī dalīties iespaidos par atpūtu mežā.

Akciju sabiedrība „Latvijas valsts meži” atbalsta X Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkus. Jau no 2005.gada uzņēmums sadarbībā ar Izglītības un Zinātnes ministrijas Valsts izglītības un satura centru  īsteno vides izglītības programmu „Izzini mežu”, kas balstās uz praktisko zināšanu, pieredzes un iemaņu gūšanu, cilvēkiem esot tiešā saskarē ar mežu, apkārtējo vidi. Vairāk informācijas www.tavsmezs.lv

Informāciju sagatavoja:
Inga Pētersone, LVM Komunikācijas projektu vadītāja, tālr. 67805432