01 • 09 • 2009

Mammadaba atklāj vēstniecības un aicina pieteikties jaunā mācību gada Meistarklasei

Aktīva darbošanās vides izglītībā, pašiniciatīva un nerimstošs enerģijas lādiņš raksturo tos deviņu Latvijas skolu skolotājus un viņu audzēkņus, kuri nupat kļuvuši par Mammadaba vēstniekiem un savai skolai jaunajā mācību gadā dāvājuši iespēju godam nest titulu „Mammadaba vēstniecība”. Arī citiem Latvijas skolotājiem un skolēniem šogad ir iespēja savai skolai sagādāt Mammadaba vēstniecības titulu uz nākamo gadu, piedaloties jaunajā Mammadaba Meistarklasē.

 

Video: Mammadaba vēstniecības atklāšana Līvānu 1. vidusskolā.

 

 

Tie skolotāji, kas savu pieteikumu dalībai Meistarklasē būs atsūtījuši līdz 1.oktobrim, visa mācību gada garumā  saņems pa pastu un e-pastu no AS "Latvijas valsts meži" papildu informāciju un materiālus: jaunu grāmatu – metodisko līdzekli "Angļu valoda mežā", Mammadaba atpūtas žurnālus, kā arī citus informatīvos materiālus Meistarklases sekmīgākai pabeigšanai.

 

 

Arī šī mācību gada noslēgumā aktīvākie skolotāji nopelnīs iespēju piedalīties radošos vasaras tālākizglītības kursos par mežu, meža vērtībām un apkārtējās vides jautājumiem, bet aktīvākajām skolām uz nākamo mācību gadu tiks piešķirts Mammadaba vēstniecības tituls un īpašas balvas. Visi meistarklases dalībnieki atbilstoši padarītajam darbam, beidzot šī mācību gada meistarklasi, saņems vai nu mācekļu, vai zeļļu vai arī pašu meistaru diplomus un zaļas balvas!

 

Papildu informācija, kā arī jaunā mācību gada Mammadaba Meistarklases nolikums un pieteikuma anketa Mammadaba mājas lapā sadaļā Meistarklase: http://tavsmezs.lv/lat/meistarklase/.

 

 

Mammadaba meistarklase ir zaļa un vispusīga iespēja skolām tuvināt mācību procesu dabai. Tās mērķis ir veicināt skolotāju un skolēnu izpratnes veidošanos par meža daudzveidīgo nozīmi mūsu dzīvē. Pagājušajā mācību gadā Mammadaba meistarklasi pabeidza 1654 dalībnieki no 25 Latvijas rajoniem.

 

Mammadaba meistarklasi organizē AS "Latvijas valsts meži" vides izglītības programmas „Izzini mežu” ietvaros.  Galvenais  sadarbības partneris - IZM Valsts izglītības satura centrs. Programma Latvijā tiek veidota saskaņā ar Starptautiskā Vides izglītības fonda programmu „Learning about Forest”, kas kopš 1997. gada jau darbojas vairāk nekā 15 pasaules valstīs. 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Inga Miķēna,

Tel. 67805432

a/s „Latvijas valsts meži”