05 • 05 • 2009

AS „Latvijas valsts meži” 29. maijā rīko atkārtotu IZSOLI

Izsoles objekts- tiesības slēgt AS „Latvijas valsts meži” piederoša nekustamā īpašuma „Putrenieki” (kadastra Nr.5698-505-0005), kas atrodas Jēkabpils rajona Zasas pagastā, pirkuma līgumu un vienlaicīgi ar to, ar ēku saistītās zemes (zeme zem apbūves) 6,73ha platībā zemes nomas līgumu, ar nomas līguma termiņu 25 gadi. 

Nekustamais īpašums „Putrenieki”, kadastra Nr.5698-505-0005, reģistrēts zemesgrāmatā uz AS „Latvijas valsts meži” vārda Jēkabpils rajona Zasas pagasta zemesgrāmatu nodalījumā Nr.258, un tas sastāv no: 1 (vienas) pamatēkas (mednieku māja).

Ēka saistīta ar zemesgabalu „Putrenieki 1” 6,73 ha platībā, kadastra Nr.5698-005-0120, kas reģistrēts zemesgrāmatā uz valsts vārda Zemkopības ministrijas personā, zemesgrāmatu nodalījums Nr.242.

 

Izsoles laiks un norises vieta- 2009.gada 29.maijs plkst.11:00, AS „Latvijas valsts meži” centrālajā birojā Rīgā Kristapa ielā 30.

 

Izsoles objekta apskates nepieciešamības gadījumā, lūdzam sazināties ar komisijas kontaktpersonu Arnoldu Ivdri, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , mob.tel. +371 29427899.

 

Ar izsoles Nolikuma tekstu, priekšlīguma pirms zemes nomas un zemes nomas līguma projektu var iepazīties AS LVM mājas lapā: www.lvm.lv, sadaļā „Profesionāļiem”.

 

Lai reģistrētos kā Nolikuma saņēmējs, ir jānosūta e-pasts kontaktpersonai LVM nekustamie īpašumi sekretārei- lietvedei Ievai Innei uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot sekojošas ziņas: Nolikuma saņēmēja nosaukums, juridiskai personai- reģistrācijas numurs, adrese, kontakttālrunis, faksa numurs, e-pasta adrese.

 

Izsoles dalībnieku reģistrācijas maksaLs 50 (piecdesmit latu) apmērā. Reģistrējoties izsoles dienā, izsoles dalībnieks uzrāda maksājuma dokumentu, kas apliecina reģistrācijas maksas iemaksu AS LVM kontā.

 

Drošības nauda Ls 200 (divi simti latu) apmērā. Reģistrējoties izsoles dienā, izsoles dalībnieks uzrāda maksājuma dokumentu, kas apliecina drošības naudas iemaksu AS LVM kontā. Izsoles dalībniekiem, kuri nav uzvarējuši izsolē, drošības nauda tiek atmaksāta, saskaņā ar Nolikuma noteikumiem.

 

Par izsoles noteikumiem jautājietLVM Nekustamie īpašumi Vecākai juriskonsultei Unai Liepiņai, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālrunis +371 7610015