23 • 04 • 2009

Skolnieku veidotie vides plakāti aicina piedalīties meža sakopšanas talkās

Šomēnes Rīgas ielās ir parādījies jauns un spilgts vides plakāts, kas aicina piedalīties meža sakopšanas talkās. Tā autors ir Babītes vidusskolas skolēns Jānis Spurdziņš, kas šogad uzvarēja AS "Latvijas valsts meži", SEB bankas, Clear Channel un JAL kopīgi organizētajā sociālās reklāmas konkursā vidusskolniekiem "Tava reklāma".

 

Šis konkurss ir lieliska iespēja skolēniem attīstīt un pilnveidot savas radošās prasmes, kā arī iegūt vērtīgas balvas no reklāmas uzdevumu devējiem, savukārt reklāmas uzdevumu devējiem tiek dota iespēja izmantot saņemtos reklāmas darbus savām reklāmas idejām ikdienā.

 

Šogad konkursam tikai iesūtīti 130 darbi, kas tika veltīti vides tēmai, par ko nu jau ceturto gadu pēc kārtas aicina domāt AS "Latvijas valsts meži", SEB banka un Clear Channel Latvia. Labākais no darbiem, kas šogad atspoguļoja ideju par sabiedrības iesaistīšanos mežu talkās, pavasarī ir izvietots Clear Channel Latvia vides reklāmas stendos visā Latvijā.

 

Pagājušajā gadā šajā pašā konkursā vinnēja cits skolnieku darbs "Globālo sasilšanu izraisa lokālā vienaldzība", kas arī vēl šogad bija manāms uz vides stendiem visā Rīgā.

 

 

Vairāk informācijas:

Līga Zute-Abizāre, LVM Komunikācijas projektu vadītāja

Tel. 7805432