27 • 03 • 2009

„Mammadaba multi rīti” martā aicina uz tikšanos ar dzīvniekiem no Latvijas un Lielbritānijas

„Mammadaba Multi rīti” programmas ietvaros sestdien, 28. martā pl.11.00 kino „Rīga” būs skatāmas jaunas populārās britu animācijas filmu sērijas „Parka uzraugs Pērsijs” trīs stāsti par Pērsiju un viņa draugiem – ezīti, trušiem, pūci, pelēm, āpsi un lapsu. Dzīvniekiem ik pa laikam rimtajā parkā dzīves plūdumā gadās dažādi piedzīvojumi, kas tiek eleganti atrisināti ar jauku angļu humoru.

 

 

Pirms seansa kinoteātra foajē mazajiem skatītājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas zvēriem un putniem no Dabas muzeja, kā arī krāsot attēlus ar filmiņas varoņiem.

 

„Noderīgais draugs” ir animācijas filma, kas parāda, ka arī tik mazs dzīvnieks kā pelīte kādā brīdī var izrādīties liels palīgs. „Noslēpumainā taka” ir stāsts par kādu brīnišķīgu pavasara dienu, kad parka uzraugs Pērsijs un viņa draugi - ezītis, truši, peles, āpsis un lapsa iemaldās īstos piedzīvojumos īstā labirintā. „Laimīgā izglābšanās” sērijā var uzzināt kā Pērsijs un viņa draugi rīkojas, kad kāds ļoti dauzonīgs trusītis iekrīt bedrē.

 

Pērsijs ir britu rakstnieka un mākslinieka Nika Baterverta (Nick Butterworth) radīts grāmatas tēls, kuru iemīļojuši bērni daudzās pasaules valstīs. Ar laiku omulīgais Pērsijs  iekļuva  Grand Slamm Children’s Films  filmu sērijās  „Parka uzraugs Pērsijs” (Percy the Park Keeper ), ar kurām nu var iepazīties arī Latvijas mazie skatītāji.

 

Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu ir 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 lati.

„Mammadaba Multi rīti” ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem.

 

 

Papildu informācija:

Līga Zute-Abizāre,

AS „Latvijas Valsts meži”

komunikācijas projektu vadītāja

Mob. tālr. 28340222

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

www.mammadaba.lv

 

 

Olga Savina,

kino „Rīga”

mārketinga menedžere

Tālr.: 67181136

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

http://www.kino.riga.lv