20 • 03 • 2009

ATVĒRTĀS MEŽA DIENAS 2009 atmodina pavasari!

Iestājoties pavasarim, Mammadaba un a/s "Latvijas valsts meži" aicina skolas un citus dabas draugus piedalīties "Atvērtajās Meža dienās" visā Latvijā - stādīt mežu, izlikt putnu būrīšus un sakopt dabu no atkritumiem! Šogad pirmo reizi notiks īpaši daudz - 45 pasākumi laikā no 24. marta līdz 15. maijam.

 

 

Atvērtās Meža dienas jau otro gadu organizē a/s "Latvijas valsts meži" ar mērķi veicināt cilvēku izpratnes viedošanos par mežu un meža nozari. Skolām tās nodrošina papildu iespējas piedalīties Mammadaba meistarklasē

  

Šogad Atvērtās Meža dienas mežsaimniecībās sākas 24. martā un noslēdzas 15. maijā,  ikvienam interesentam sniedzot iespēju  piedalīties kopumā 45 dabas atmodināšanas pasākumos dažādos Latvijas novados. 

 

 

ATVĒRTO MEŽA DIENU 2009 SARAKSTS ATRODAMS ŠEIT.

 

 

Atvērtajiem Meža dienu pasākumiem var pieteikties skolas, jauniešu organizācijas, ģimenes, institūcijas, uzņēmumi un citi interesenti sarakstā norādītajos datumos un vietās. Pasākumi ir bez maksas un dalībnieki tiek nodrošināti ar stādiem, darba cimdiem, maisiem u.c. darba inventāru. Uz dažiem pasākumiem dalībniekiem nepieciešams līdzi ņemt noteiktas lietas, kas norādītas sarakstā. Pašiem sev ir jānodrošina transports līdz norises vietai un uzkodas enerģijas uzturēšanai. Jāņem vērā, ka dalībnieku skaits vienā pasākumā ir ierobežots, tāpēc nepieciešams pieteikties savlaicīgi pie sarakstā norādītajām a/s „Latvijas valsts meži” mežsaimniecību kontaktpersonām.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Līga Zute-Abizāre

LVM Komunikācijas projektu vadītāja

Tel. 7805432.