23 • 02 • 2009

„Mammadaba multi rīti” –animācijas filmu sērija „Parka uzraugs Pērsijs”

 

„Mammadaba Multi rīti” multfilmu programmas ietvaros sestdien, 28. februārī, kino „Rīga” Lielajā zālē tiks demonstrēti populārās britu animācijas filmu sērijas „Parka uzraugs Pērsijs” desmit aizraujoši un līdz šim neredzēti animēti stāsti par parka uzraugu Pērsiju un viņa draugiem – ezīti, zaķiem, pūci, pelēm, āpsi, lapsu un citiem dzīvniekiem, kam ik pa laikam gadās ķibeles, joki un citi piedzīvojumi.

Britu animācijas filmu sērijas varonis Pērsijs ir, šķiet, bērnu iemīļotākais parka uzraugs Anglijā. Pērsiju ļoti mīl arī visi parka dzīvnieki, par kuriem viņš ik dienu rūpējas. Arī šoreiz Pērsijs palīdz ezītim nepārdurt balonus, lapsiņai nenosalt un uzveikt žagas, zaķim nebaidīties no tumsas, āpsim nomazgāties, bet, kad Pērsijs saaukstējas, visi dzīvnieki ir gatavi palīdzēt viņam.

 

Pērsijs ir britu rakstnieka un mākslinieka Nika Baterverta (Nick Butterworth) radīts tēls, kura popularitāte pasaulē mērāma ar miljoniem eksemplāros izdotām grāmatām 16 valodās un vairākām „Parka uzraugs Pērsijs” (Percy the Park Keeper ) animācijas filmu sērijām, kas tapušas „Grand Slamm Childrens Films” studijā.

 

Seanss notiks 28. februārī plkst. 11:00. Pirms seansa kinoteātra foajē mazajiem skatītājiem būs iespēja rotaļāties ar krāsām – apgleznojot sejas vai izkrāsojot ilustrācijas ar filmas varoņiem.

 

„Mammadaba Multi rīti” ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas Valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem.

 

Arī nākamajā „Mammadaba Multi rīti” programmā 28. martā bērnus priecēs jaunas filmas par draudzīgo un iemīļoto Pērsiju.

Papildu informācija:

Tomass Kotovičs,

AS „Latvijas Valsts meži”

komunikācijas daļas vadītājs

Tālr.: 67805432

 

Olga Savina,

kino „Rīga”

mārketinga menedžere

Tālr.: 67181136

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

http://www.kino.riga.lv