26 • 01 • 2009

MAMMADABA PIRMAIS MULTI RĪTS JAUNAJĀ GADĀ VED CEĻOJUMĀ UZ DIENVIDIEM

Lielajiem un mazajiem skatītājiem par prieku sestdien, 31.janvārī plkst.11:00, „Mammadaba Multi rīti” atkal aicina ikvienu doties uz kino „Rīga”, kur uz lielā ekrāna varēs vērot igauņu animācijas filmu „Lotte: Ceļojums uz dienvidiem”. 

 

 

Daudziem skatītājiem spilgtā atmiņā noteikti ir palikusi multfilma par sunītes piedzīvojumiem Izgudrotāju ciemā, kas tapa, sadarbojoties latviešu un igauņu radošajiem māksliniekiem, taču nu mūsu kaimiņi piedāvā jaunu filmiņu „Lotte: ceļojums uz Dienvidiem”, kurai just līdzi varēs ikviens „Mammadaba Multi rītu” apmeklētājs.

 

Mazais putniņš Pippo netiek līdz citiem gājputniem, kas dodas uz dienvidiem, tāpēc enerģiskā sunīte Lotte nolemj palīdzēt nelaimē. Lotes tētis Oskars nule izgudrojis lidojošu mašīnu, un sunīte nolemj to izmantot drauga glābšanai. Ceļojuma laikā Lotte un viņas draugi iekļūst dažādos piedzīvojumos un satiek neredzētus dzīvniekus – polārlāci, zilos zilonēnus un citus brīnumus.

 

Pirms seansa kinoteātra foajē mazajiem skatītājiem būs iespēja pārtapt par sunīšiem, krāsojot sejas ar speciālajām krāsām, un, kā jau ierasts iepriekšējos „Mammdaba Multi rītos”, arī šoreiz būs daudzi citi patīkami pārsteigumi.

 

 

 

„Mammadaba Multi rīti” ir kino „Rīga”, a/s „Latvijas valsts meži” un „Nacionālā kino centra” veidots filmu cikls bērniem. Biļetes cena uz vienu seansu būs 2 Ls, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 Ls.

 

Papildu informācija:

 http://www.kino.riga.lv