24 • 11 • 2008

Kino „Rīga” jauna „Mammadaba Multi rīti” programma ar latviešu un igauņu multfilmām

Turpinot septembrī uzsākto kino „Rīga”, A/S „Latvijas Valsts meži” un Nacionālā Kino centra kopīgi organizēto ciklu „Mammadaba Multi rīti”, kad bērnus priecē īpaši atlasītas multiplikācijas filmu programmas par dabu, 29. novembrī notiek nākamais seanss. Šoreiz Mammada Multi rītā raibas multfilmas, dažas no kurām ar mīļumu atcerēsies mazo skatītāju vecāki, toties dažas -ciemiņus no Igaunijas - pie mums varēs redzēt pirmo reizi.

Sestdien, 29. novembrī, plkst. 11:00 kino „Rīga” mazajā zālē „Mammadaba Multi rīti” bērni varēs iepazīties ar stāstu par pamestu šuneli, augstprātīgu zvirbulēnu, zaķīšu ģimeni, ezīti, kas nezin kur likt papīrīti, kā arī kaimiņzemes sniegavīru, kas nekūst un igauņu meitenīti Miriamu.

 

Programmā filmas: Šunelītis, Zvirbulēns, Zaķīšu pirtiņa (studija Dauka), Dāvana (Vides filmu studija), kā arī trīs Igaunijas studijas Nukufilm leļļu fimas – Burkāns pludmalē, Miriamas pikniks un Miriamas vistas būris.

 

Pirms seansa jaunās izdevniecības „Liels un mazs” grāmatas par Cūkmenu „Resnais svešinieks” intelektuāla izloze ar galvenā varoņa piedalīšanos, kā ari tikšanās ar Raganiņu no Tērvetes dabas parka.

 


Biļetes cena uz vienu „Mammadaba Multi rīta” seansu būs 2 lati, diviem vai vairāk bērniem – 1,50 Ls.