07 • 05 • 2008

Sākas KOKUBUMS

Projekts Pēdas sadarbībā ar a/s „Latvijas valsts meži” uzsāk  jaunu, dabai un cilvēkiem draudzīgu pasākumu ar nosaukumu KOKUBUMS, kura laikā plānots iestādīt miljons koku.

 

Projekts Pēdas ar a/s "Latvijas valsts meži" atbalstu stādīs un dāvinās kokus Latvijas sabiedrībai - skolām, augstskolām, bērnudārziem, pašvaldībām. Akcijas laikā ir plānots iestādīt miljons koku. Kokubumā var piedalīties ikviens dabas draugs: pirkt kokus, tos iestādīt, tos dāvināt saviem skolotājiem, vecākiem, bērniem, mazbērniem un kaimiņiem.

 

"Koki ir tie, kas nodrošina cilvēkus, un mūsu mazākos brāļus ar skābekli. Koki ir mūsu labākie draugi. Mums ir jāuzceļ piemineklis KOKAM, tāpēc iestādīsim to un uzdāvināsim skābekli gan sev, gan saviem bērniem", aicina Projekts Pēdas vadītāja Vita Jaunzeme.

 

Pirmais dāvināšanas pasākums notiks 10. maijā sadarbībā ar RD Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekciju. Projekts Pēdas no LVM Jelgavas kokaudzētavas saņemtos koku stādus dāvinās Rīgai un iestādīs Juglā kopā ar RD Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas darbiniekiem.

 

Koku stādīšanā piedalīsies:

pieckārtējais Eiropas čempions Viktors Ščerbatihs, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, Vides ministrs Raimonds Vējonis.

 

 

 

Vairāk informācijas Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

29835605

www.pedas.lv