19 • 03 • 2008

Latvisks Lieldienas jampadracis LVM dabas parkā Tērvetē

Svētdien, 23. martā, pl. 13.00 aicinām  kopā svinēt Lieldienas ar latvisku jampadraci LVM dabas parka Tērvetē Rotaļu laukumā!

Lai vasarā varētu jauki atpūsties dabā, necīnoties ar odu atvairīšanu, ikviens Lieldienās aicināts izšūpoties kādās no 7 šūpolēm Rotaļu laukumā.  Folkloras kopa „Maskačkas spēlmaņi” mežu pieskandinās ar latviskām dziesmām. Tie, kam dejotprieks sirdī, varēs piesist kāju dejas taktī, vērojot tautas deju kopas „Avots” sniegumu.
Apmeklētājus sagaidīs šo svētku simbols –zaķi. Tie  aicinās bērnus piedalīties radošajos konkursos, Lieldienu rotaļās, kā arī  Lutauša zaķu milzu olu ripināšanas, velšanas un celšanas atrakcijās. Aktīvākos un radošākos dalībniekus gaida pārsteiguma balvas!
       Tā kā LVM dabas parks Tērvetē atzīts par ģimenei draudzīgu vietu, tad tās gaida īpašs pasākums ar balvām – „Pa zaķa cilpām cilpojot”.
       Un kas tās par Lieldienām bez olu krāsošanas un kaulēšanās! Tās rotāsies, krāsosies un vārīsies lielajā katlā, turpat – Lieldienu jampadrača viducī!
       Par godu parka 50 gadu jubilejai, tiem svētku viesiem, kas ieradīsies zaķa tērpos, brauciens  Pasaku bānīti  - "pa zaķi " (bez maksas)!

 

 

Ieeja LVM dabas parkā Tērvetē:

Ls 1,20 – skolēniem, studentiem, pensionāriem;
Ls 2,00 – pieaugušajiem;

Ls 5,20 – ģimenes biļete (2 pieaugušie +2 skolēni)

 

Papildus informācija pa tālruni: 63726212