15 • 01 • 2008

MEŽA OLIMPIĀDE VED UZ NORVĒĢIJU

 

Meža olimpiāde 2008 ir klāt! Tajā aicināti piedalīties visi pamatskolas skolēni un skolotāji. Galvenā balva – lidojums uz Norvēģijas Dabas skolām. Laižam mežā!

Meža olimpiāde ir veselīgākā olimpiāde Latvijā, kas notiek brīvā dabā un kuras uzvarētāji katru gadu dodas aizraujošā ārzemju dabas ekspedīcijā. Pagājušajā gadā olimpiādes uzvarētāji devās uz lielāko Somijas Meža muzeju "Lusto".

 

2008. gada Meža olimpiādes nolikumu un reģistrācijas anketu no 10. janvāra meklē www.mammadaba.lv sadaļā Meistarklase – Meža olimpiāde. Aizpildi un reģistrē anketu līdz 1. aprīlim, lai tālāk piedalītos brīvdabas sacensībās – neaizmirstamā pusfinālā un finālā.

 

Meža olimpiādes mērķis ir rosināt skolotājus iekļaut vispārējās izglītības mācību priekšmetos tēmas un pasākumus, kas saistīti ar zināšanu, pieredzes un iemaņu gūšanu, skolēniem esot tiešā saskarē ar mežu, apkārtējo vidi.  

 

Olimpiādi organizē AS „Latvijas valsts meži” vides izglītības programmas „Izzini mežu” un Mammadaba meistarklase ietvaros. Papildu informācija: Līga Zute-Abizāre, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., 7805432, 28340222, kā arī www.mammadaba.lv sadaļā Meistarklase.

 

 

 

Tomass Kotovičs

a/s „Latvijas valsts meži”

Komunikācijas daļas vadītājs

T. 7805432