09 • 01 • 2008

Liela interese par vides radošajām darbnīcām LVM dabas parkā Tērvetē

No 11.- 21. decembrim atvērtās vides radošās darbnīcas LVm dabas parkā Tērvetē izraisīja necerēti lielu interesi gan skolēniem, gan pieaugušajiem. Izbaudīt romantisku braucienu ar "Pasaku bānīti", kas atzīts par 2007. gada veiksmīgāko jauno tūrisma produktu, kā arī tikties un līdzdarboties ar īstiem rūķiem gada nogalē devās 664 skolēni un 163 pieaugušie.

Tā kā visus interesentus decembrī nevarējām uzņemt, tad vides radošās darbnīcas bērniem būs atvērtas arī janvārī un februārī.

 

Meža rūķa sētā mazie parka apmeklētāji uzzinās, kā mežs piedzimst, aug, veidojas un iekļaujas kopējā dabas vidē. Savukārt rūķa Namdara sētā, pielietojot dažādus zāģīšus, ēveli un urbi būs iespējams darināt koka rotas. Arī Rūķa dzirnavās turpinās videi draudzīgas dzīvošanas izpratnes apgūšana, lietojot veselīgās zāļu tējas. Vides radošo darbnīcu saturs ir atbilstošs AS "Latvijas valsts meži" izstrādātajai programmai "Izzini mežu".

 

Aicinām pirmskolas un sākumskolas skolēnus izmantot šo iespēju! Dalības maksa 3.50Ls/pers.

 

LVM dabas parks Tērvetē ir sagatavojis jauku pārsteigumu  arī pieaugušo grupām  (grupā 20 -35 cilvēki) ziemas sezonā. Pasaku bānītis aizvedīs jūs uz Rūķu mežu, kur kopā ar rūķi Namdari izgatavosim katrs savu Veiksmes pogu, tad brauksim uz Rotaļu laukumu maldīties jaunajā labirintā. Raganu silā kopā ar Sila raganiņu varēsim draiskoties, zīlēt nākotni, pie ugunskura sildīties ar karstvīnu un desiņām. Visu ceļojuma laiku ar jums kopā būs Rūķu māmiņa. Biļetes cena 5 Ls./pers.

 

Pieteikšanās, sīkāka informācija pa tālruni 3726212.