02 • 03 • 2007

Jaunmoku pilī uzstāsies „Trīs Latvijas tenori”

„„Mūzika dvēselei” – tā nosaucām koncertu ciklu, kas aizsākās Jaunmoku pilī pērnā gada rudenī. Mūzikas  skaņās sildītās sirdis drēgnajos ziemas vakaros nu atplaukst pavasara gaidās. Un kā nu ne – pirmās vēsmas jau ir klāt – pie mums uzstāsies „Trīs Latvijas tenori,” stāsta informācijas daļas vadītāja Sandija Muceniece.

Guntars Ruņģis par mākslinieku kopdarbību: „Trīs Latvijas tenori - Miervaldis Jenčs, Guntars Ruņģis un Nauris Puntulis kopā uzstājamies jau 10. sezonu. 1997. gada 29. decembrī Latvijas TV producentei Ilzei Strengai radās īpatnēja ideja - Latvijas televīzijas ballē pārsteigt publiku ar jaunu projektu. Tā bija trīs tenoru un Jura Kulakova pirmā kopīgā uzstāšanās, kas pārvērtās dzīvotspējīgā un nopietnā projektā. Sadarbībā ar Juri Kulakovu mums ir tapuši trīs kompaktdiski ("Piacer D'amor", "Mīlas Lidojums" un mūsu pēdējais kopdarbs sadarbībā ar Rīgas Doma zēnu kori - "Trīs Jaunas Māsas").Kopā uzstājoties esam apbraukājuši ASV, Kanādu, Zviedriju, Krieviju, Kipru, Igauniju, gandrīz vai visas Latvijas pilsētas. Visur esam bijuši gaidīti un publikas lutināti. Mums ir bijusi sadarbība ar daudziem brīnišķīgiem mūziķiem. Trīs Latvijas tenori,- Miervaldis Jenčs, Guntars Ruņģis un Nauris Puntulis-esam beiguši J.Vītola Latvijas mūzikas akadēmiju, vokālo meistarību papildinājuši Itālijā. Esam Latvijas Nacionālās Operas solisti.

 

 

8.martā koncertā Jaunmoku pilī dziedāsim latviešu komponistu E.Dārziņa, A.Kalniņa, J.Mediņa spožākās kamermūzikas pērles, atskaņosim dziesmas no mūsu jaunā tautasdziesmu projekta "Trīs Jaunas Māsas", noteikti neiztiksim bez skaistajām spāņu un neapoliešu melodijām J.Kulakova aranžējumā. Tiksimies kocertā!”

 

 

Ikvienu – gan lielu, gan mazu –mīļi gaidām Jaunmoku pilī!

Koncerta laikā dabosies Kafejnīca 2. stāvā.

Naktsmājas viesnīcā un vakariņas restorānā ļaus jums nesteigties mājās, bet ilgāk paviesoties Jaunmoku pilī.

 

Informācija pa tālruni: 3107125; 2 618 7442;

 

Biļetes iespējams iegādāties:

Biļešu servisa kasēs, www.bilesuserviss.lv

 

Jaunmoku pilī

Tukuma raj., Tumes pag., LV-3139

Tālr. 3107125; 2 618 7442

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

www.jaunmokupils.lv