29 • 01 • 2007

Normunda Rutuļa koncerts Jaunmoku pilī

Jaunmoku pilī – vietā, kas strauji pārtop par kultūras centru ne tikai reģionā, bet visā Latvijā – aizvadīti jau pirmie koncerti, kas nodēvēti par „Mūziku dvēselei”.

Vestards Šimkus, Ingus Pētersons, Zane Jančevska, Sandra Vītola, Žanna Blagoveščenskaja......- viņi Kolonnu zālē savus klausītājus jau priecējuši ar savu sniegumu.

Februāris Jaunmoku pilī nav mierīgāks – jau 3. februārī, tikai dažas dienas  pirms ikgadējās Valentīndienas balles pilī – mūsu sirdis priecēs tautā iemīļotais dziedātājs Normunds Rutulis. Kā saka mākslinieks pats, „ar mani kopā būs mani draugi, galvenā Slavenā Rīgas Orķestra daļa -

Anrijs Grīnbergs - sitamie instr.
Roberts Rasa - bass
Ēriks Upenieks - ģitāra
Māris Ozols - taustiņinstr.

Koncertporgramma sastāv no skaņdarbiem, lielāko daļu no kuriem komponējis R.Pauls, taču būs arī dažas Gunāra Freidenfelda dziesmas, un daži skaņdarbi no jaunā, 12.05. klajā nākošā albuma. Autoru vidū Alnis Zaķis, Kristaps Krievkalns un Normunds Rutulis. Pieskarsimies mūsu kopdarbam, albumam – „Vīna dvēsele”, arī Ziliem brīnumiem”, un protams, "klasikai " - Par to..., Kūko kūko dzeguzīte, utml. Jācer, ka spēsim piepildīt ikviena vēlēšanos dzirdēt savu mīļāko dziesmu no mana repertuāra.”

Ikvienu – gan lielu, gan mazu –mīļi gaidām Jaunmoku pilī!

Koncerta laikā dabosies Kafejnīca 2. stāvā.

Naktsmājas trīszvaigžņu viesnīcā un vakariņas restorānā ļaus jums nesteigties mājās, bet ilgāk paviesoties Jaunmoku pilī.