24 • 08 • 2006

Var pieteikties plakātu konkursam “Nemēslo mežā”

Lai Latvijā veicinātu sociāli atbildīgu, nekomerciālu, sabiedrību uzrunājošu, mākslinieciski augstvērtīgu plakātu tapšanu, tiek rīkots atklāts plakātu konkurss.

 

Atklātajā plakātu konkursā aicināti piedalīties visi profesionālie mākslinieki – gan ar stāžu un pieredzi, gan iesācēji, gan augstskolu vecāko kursu studenti, - visi, kuri plakātu uzskata par īpašu artistisku iespēju paust savu viedokli publiskajā telpā.

Lai risinātu augošo mežu piesārņojuma problēmu un mainīti sabiedrības attieksmi pret mežu piesārņošanu ar atkritumiem šī konkursa ietvaros AS „Latvijas valsts meži” piešķirs 1000 Ls prēmiju par tēmas “Nemēslo mežā” profesionālu risinājumu plakātā.

 

Vēlamais plakātu izmērs 90x60(cm); darbam jābūt darinātam uz eksponēšanai atbilstošas stingras pamatnes.

PLAKĀTU IESNIEGŠANAS TERMIŅŠ: 2006.gada 25.septembris

VIETA: izstāžu zāle “Arsenāls”; no plkst. 10.00 – 16.00.

Konkursa ietvaros paredzētas prēmijas arī par citām tēmām, kuras piešķir LR Kultūras Ministrija un SIA “Vides projekti”

 

Izstādei pieņemtos plakātus eksponēs izstāžu zālē “Arsenāls” projekta „Publiskie spoguļi” ietvaros. Konkursa laureāti tiks paziņoti plakātu izstādes atklāšanā. Projekta „Publiskie spoguļi” un „Urna 2” koncepcijas autore un īstenotāja ir mākslas zinātniece Ramona Umblija .

 

 

Papildus informācija:

 

Tomass Kotovičs                                                             Ramona Umblija

LVM Komunikācijas daļas vadītājs                                  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Tel. 7805432 vai 29408866