01 • 06 • 2005

„Latvijas valsts mežu” stādus tagad var nopirkt arī Daugavpilī

Turpinot attīstīt dekoratīvo stādu tirdzniecību, A/S „Latvijas valsts meži” (LVM) Sēklas un stādi 21. maijā atvēra stādu tirdzniecības laukumu Daugavpilī. Iecere par stādu tirdzniecību Latvijas otrajā lielākajā pilsētā tika lolota jau vairāk nekā gadu, bet tagad tā ir veiksmīgi īstenota skaisti iekārtotā un visiem ērti pieejamā stādu tirdzniecības vietā.

Tirdzniecības vietas atklāšana bija paredzēta plkst. 10:00, taču pircēji jau bija saradušies krietni vien agrāk, un stādu pārdošana sākās pat nesagaidot svinīgo brīdi ar lentas pārgriešanu. Lai pilsētai netrūktu daudz jauku ideju zaļumsaimniecības attīstībā, LVM Sēklas un stādi dāvināja Daugavpilij gluži neparastu bērziņu – ar izcakotām lapām. Bet paši daugavpilieši, apliecinot lielu interesi par apstādījumu veidošanu un kopšanu, jau pirmajā dienā iegādājās stādus gandrīz 500 LVL vērtībā.

 

Arī turpmākajās dienās tirgotājiem garlaicīgi nav klājies – pircēji un interesenti ir iegriezušies nepārtraukti. Un tā ir lielākā pateicība visiem LVM Sēklas un stādi darbiniekiem, kas savā darbā iegulda patiesu prieku un sirdsdegsmi.

 

Tāpēc ikviens ir laipni gaidīts katru dienu LVM Sēklas un stādi Daugavpils stādu laukumā Vizbuļu ielā 4B, kas atrodams, iebraucot no Rīgas puses, netālu aiz pilsētas robežas ceļa labajā pusē.