16 • 05 • 2005

Jaunmoku pils kļuvusi par pilnvērtīgu konferenču centru

Pēc rekonstruētās Muižas staļļa ēkas atklāšanas 14. maijā Jaunmoku pils komplekss ir kļuvis par pilnvērtīgu konferenču centru, kur tagad dažādu pasākumu rīkošanai kopumā ir pieejamas ne vien divas telpas 80 m2 un viena telpa 700 m2 platībā, bet arī komfortablas naktsmītnes līdz pat 110 cilvēkiem.

1901. gadā celtā Muižas ēka, kas pieder pie Jaunmoku pils kompleksa un kas kādreiz kalpojusi kā Rīgas mēra Džordža Armisteda medību pils lielais zirgu stallis, tagad atdzimusi modernās un plašās konferenču, semināru un naktsmītņu telpās.

 

Namam pilnībā saglabāts senais ārējais veidols, kā arī iekšpusē izvietotās oriģinālās 48 čuguna kolonnas un koka sijas, kas pēc rekonstrukcijas grezno pirmajā stāvā izveidoto kolonnu zāli. Šajā telpā dažādu pasākumu ietvaros varēs ērti strādāt vai atpūsties līdz pat 200 cilvēku.

 

Nama augšstāvā viesu ērtībai ir piedāvāti 20 divvietīgi numuriņi, kur ar komfortablām naktsmītnēm būs nodrošināti 48 cilvēki. Katrs Muižas ēkas viesis pēc savas gaumes un iespējām varēs izvēlēties kādu no dažādos krāsu toņos veidotām istabiņām, kas visas aprīkotas ar vannas istabām, vai arī apmesties pārējos divos pils viesu namos, kā arī pašā pilī izvietotajos apartamentos.

 

Muižas ēkas rekonstrukcija tika uzsākta 2004. gada jūlijā kā AS „Latvijas valsts meži” investīciju projekts, un to veica SIA „Alvina”.

  

Papildus informācija par Jaunmoku pils piedāvātajiem pakalpojumiem un to cenām atrodama pielikumā.

 

 

Rekonstruētā Muižas ēka

 Jaunmokupils_piedava.doc