08 • 11 • 2004

Pieaug interese par apaļkoku pirkšanu

Akciju sabiedrības „Latvijas valsts meži” struktūrvienība LVM Apaļkoksnes piegādes bija izsludinājusi konkursu par apaļkoksnes piegādēm, kuram piektdien, 5. novembrī, noslēdzās termiņš un notika piedāvājumu atvēršana.

Pieaug interese par apaļkoku pirkšanu

Akciju sabiedrības „Latvijas valsts meži” struktūrvienība LVM Apaļkoksnes piegādes bija izsludinājusi konkursu par apaļkoksnes piegādēm, kuram piektdien noslēdzās termiņš un notika piedāvājumu atvēršana.

LVM Apaļkoksnes piegādes direktors Andris Balodis: „Interese par apaļkoksnes sortimentu pirkšanu viennozīmīgi ir pieaugusi, par ko liecina skaitļi: konkursa nolikumu bija izņēmuši 149 pretendenti, no kuriem savus piedāvājumus iesniedza 106. Salīdzinot ar pagājušo gadu interese par apaļkoksnes piegādēm ir dubultojusies, ko skaidrojam ar darbības virziena attīstību, kā arī veiksmīgu un plašu konkursa publicitāti plašsaziņas līdzekļos.”

Kā jau agrāk informējām, šogad pirmo reizi bija iespēja pretendēt uz skuju koku un lapu koku zāģbaļķu, kā arī finierkluču sortimentu apjomu pirkšanu ne tikai uz pusgadu, bet arī uz trīs gadiem.

Tuvākajās nedēļās notiks piedāvājumu izvērtēšana un pretendentu kvalificēšana izsolēm, savukārt pašas izsoles tiek plānotas pēc valsts svētkiem.

Tomass Kotovičs, Komunikācijas daļas vadītājs, 7805432, 9408866