22 • 02 • 2001

Notikusi pirmā projekta “Procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai, procedūras un kritēriji jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai” vadības grupas sēde

2000. gada 19. februārī Rīgā, valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” telpās notika pirmā projekta “Procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai, procedūras un kritēriji jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai” vadības grupas sēde.

PRESES PAZIŅOJUMS

 

Notikusi pirmā projekta “Procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai, procedūras un kritēriji jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai” vadības grupas sēde

 

2000. gada 19. februārī Rīgā, valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” (LVM) telpās notika pirmā projekta “Procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai, procedūras un kritēriji jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai” vadības grupas sēde.

 

Projekta vadības grupā piedalās pārstāvji no Zemkopības ministrijas, no meža nozares asociācijām – Latvijas kokmateriālu eksportētāju asociācijas, Latvijas mežizstrādātāju savienības, asociācijas “Latvijas koks”, Latvijas kokapstrādes uzņēmēju un eksportētāju asociācijas, kā arī no valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži”. Projekta darba uzdevumi ir izstrādāt procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai un to pārjaunošanas tekstu, kā arī izstrādāt kritērijus, procedūras un tekstu jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai.

 

Pirmajā projekta “Kritēriji un procedūras esošo ilgtermiņa mežizstrādes līgumu pārjaunošanai un jaunu ilgtermiņa līgumu slēgšanai” vadības grupas sēdē tika precizēti projekta mērķi un uzdevumi, uzklausīta informācija par aktualitātēm mežizstrādes normatīvajos dokumentos un koksnes tirgū, kā arī apspriests vadības grupas darbības plāns un koordinācijas kārtība. Tika nolemts, ka projekta izstrāde ir jāpabeidz līdz 23. martam un ka nākamā vadības grupas sēde notiks 1. martā.

 

Ar cieņu,

 

Tomass Kotovičs,

valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” biroja vadītājs,

7805432, 9408866

 27.doc