27 • 04 • 2015

Aizturēti kokmateriālu zagļi

AE D 132609

Aprīlī Valsts policijas darbinieki ar AS „Latvijas valsts meži” (LVM) Drošības un kontroles daļas darbinieku atbalstu atklāja vairākus gadījumus, kad persona vai personu grupa mēģināja nelikumīgi izvest kokmateriālus no LVM teritorijas. Atklāti arī vainīgie, kuri Iecavas apkārtnē jau ilgāku laiku veikuši nelikumīgu ciršanu privātos un valsts mežos.

8. aprīlī Vidzemē Valsts policijas darbinieki aizturēja kokvedēju ar uzkrautiem AS „Latvija valsts meži” (LVM) dažādu garumu priedes zāģbaļķiem. Tika aizturētas 3 personas, no kurām viena strādā uzņēmumā, kurš sniedz pakalpojumu LVM.

Savukārt 21. aprīlī Valsts policijas darbinieki sadarbībā ar LVM Drošības un kontroles daļas darbiniekiem aizturēja 5 personu grupu, kas Iecavas apkārtnē jau ilgāku laiku veica nelikumīgu ciršanu gan privātos, gan valsts mežos.

23. aprīlī LVM apsaimniekotajā teritorijā Vidzemē Valsts policijas darbinieki aizturēja kokvedēju ar zagtiem kokmateriāliem.

Savukārt 25. aprīļa rītā Jāņupes apkārtnē LVM Drošības un kontroles daļas darbinieki aizturēja un nodeva policijai personu, kas bija sazāģējusi un iekrāvusi savā piekabē sausu priedi.

Lasīt vairāk: