14 • 06 • 2021

Pagarināts piedāvājumu iesniegumu termiņš biotopu kopšanas darbu konkursam

biotopu kopsana

Lai nodrošinātu apsaimniekošanas pasākumus īpaši aizsargājamās dabas teritorijās un mikroliegumos biotopu un sugu aizsardzības stāvokļa uzlabošanai, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludina atklātu konkursu “Biotopu un aizsargājamo sugu dzīvotņu apsaimniekošana 2021. – 2023. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos”. Konkursa rezultātā biotopu apsaimniekošanas darbus paredzēts veikt piecos LVM reģionos: Austrumvidzemes, Dienvidkurzemes, Rietumvidzemes, Ziemeļkurzemes un Ziemeļlatgales.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš pagarināts līdz šī gada 3. augustam!

“AS “Latvijas valsts meži” ES Kohēzijas fonda finansētā projekta ietvaros veiks biotopu kopšanu 14 objektos  vairāk nekā 700 hektāru platībā. Objekti izvietoti dažādās Latvijas vietās. Plānots veikt gan piejūras kāpu, gan  parkveida pļavu, kā arī citu bioloģiskajai daudzveidībai nozīmīgu teritoriju kopšanu un uzlabošanu,” skaidro LVM mežkopības plānošanas vadītājs Edmunds Linde.

Ar konkursa priekšmetu saistītos jautājumos interesenti aicināti sazināties ar LVM Mežsaimniecības mežkopības darbu ekspertu Juri Katreviču, zvanot uz telefona numuru 29830492 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,  savukārt juridiskos jautājumos ar LVM Mežsaimniecības mežkopības vecāko juriskonsulti Ilzi Birkmani, zvanot uz telefona numuru 25449172 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 Vairāk par konkursu