30 • 08 • 2021

Vēl līdz 6. septembrim var pieteikties mežsaimniecisko darbu veikšanas konkursam

jauns kocins mazs

Tuvojas pieteikumu iesniegšanas termiņš – 6. septembris -, līdz kuram interesenti aicināti pieteikties mežsaimniecisko darbu veikšanai AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātajā konkursā meža stādīšanas, jaunaudžu kopšanas, agrotehniskās kopšanas un atjaunoto platību aizsardzības darbu veikšanai 2022.–2024. gadam. Darbu izpildē var pieteikties arī pretendenti bez mežkopības darbu pieredzes, kuri ir atbildīgi un ar vēlmi strādāt un mācīties.

Pieteikums konkursam jāiesniedz Elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 6. septembra plkst. 12.00. Ar konkursa priekšmetu saistītos jautājumos interesenti aicināti sazināties ar LVM Mežsaimniecība mežkopības ražošanas vadītāju Lauri Ropāju, zvanot 29394448 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. , savukārt juridiskos jautājumos - ar LVM Mežkopība iepirkumu un līgumu vadītāju Arnitu Melnaci, zvanot 26387342 vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Ieinteresētie darbu veicēji aicināti slēgt līgumu uz vienu vai trim gadiem, veicot mežsaimnieciskos darbus 133 464 hektāru platībā. Konkursa ietvaros plānots veikt sešus mežsaimniecisko darbu veidus: meža stādīšana 14 530 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšana 2 020 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehniskā kopšana 43 545 ha apjomā; jaunaudžu kopšana 43 379 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzība 24 430 ha apjomā; jaunaudžu stumbru aizsardzība 6 560 ha apjomā.

 Vairāk par konkursu 

Pateicoties meža kopšanas darbiem, LVM reģionos rada papildus darba iespējas vietējiem iedzīvotājiem. Tie ir gan sezonāli darbi, kurus darba veicējs var organizēt paralēli savam ikdienas darbam, gan dažādi pastāvīgi darbi. 

 Iesniegt piedāvājumu EIS