30 • 07 • 2021

LVM izsludinātajā biotopu kopšanas darbu konkursā pretendentiem plaša darbu izvēle

biotopu kopsana

Vēl līdz 3. augustam pretendenti var iesniegt piedāvājumu AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludinātajam biotopu kopšanas darbu konkursam “Biotopu un aizsargājamo sugu dzīvotņu apsaimniekošana 2021. – 2023. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos”.

Iepirkums izsludināts vairāk nekā desmit darbu veidiem, tāpēc konkursa pretendentiem ir plašas iespējas atrast sev piemērotu darba veidu un nodrošināt sevi ar darbu, par to saņemot atlīdzību. Iesniedzot piedāvājumu, pretendentam jānorāda visa nepieciešamā informācija, kā arī pakalpojuma cena, par kuru sniegs pakalpojumu.

“Ir objekti, kuros nepieciešamo darbu veikšanai ir vajadzīga traktortehnika, bet ir arī virkne tādu darbu, kas paveicami ar rokas darbarīkiem vai motorinstrumentiem, tāpēc konkursam var pieteikties arī tie pretendenti, kuriem nav īpašas tehnikas. Ar rokas darbarīkiem veicami darbi ir, piemēram, koku stumbru aizsargājošu sietu uzstādīšana, ciršanas atlieku savākšana un dedzināšana, mineralizētu laukumu veidošana, frēzēšana un citi darbi,” skaidro LVM Mežkopības plānošanas vadītājs Edmunds Linde.

Šajā konkursā daļas dalītas pa darba veidiem, tāpēc - ja uzņēmējs saredz iespēju nodrošināt vairāku darbu izpildi, var pieteikties vairākām daļām.

Konkursa rezultātā biotopu apsaimniekošanas darbus paredzēts veikt 14 objektos piecos LVM reģionos (Austrumvidzemes, Dienvidkurzemes, Rietumvidzemes, Ziemeļkurzemes un Ziemeļlatgales) 739 hektāru platībā.

Ar konkursa priekšmetu saistītos jautājumos interesenti aicināti sazināties ar LVM Mežsaimniecības mežkopības darbu ekspertu Juri Katreviču, zvanot uz telefona numuru 29830492 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,   savukārt juridiskos jautājumos ar LVM Mežsaimniecības mežkopības vecāko juriskonsulti Ilzi Birkmani, zvanot uz telefona numuru 25449172 vai rakstot e-pasta vēstuli Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 informācija par konkursu un veicamajiem darbiem