30 • 04 • 2019

LVM izsludina konkursu augsnes gatavošanai ar ekskavatoru

pacilas

Izprotot augsnes gatavošanas darbu nozīmīgumu slapjās minerālaugsnēs un kūdras augsnēs, AS “Latvijas  valsts meži” (LVM) izsludinājusi konkursu  “Augsnes gatavošana, veidojot pacilas, 2019.–2023. gadā, slēdzot vispārīgo vienošanos”. 

Konkursa priekšmets ir augsnes gatavošana ar ekskavatoru, izcirtumos veidojot pacilas. Kopējais darba apjoms iepirkumā 900 hektāri.

LVM atklātā konkursā piedāvā slēgt vispārīgo vienošanos, tās  dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja iesniegt piedāvājumus un operatīvi slēgt līgumus, kad tas pasūtītājam būs nepieciešams. Vispārīgā vienošanās tiks slēgta uz četriem gadiem.

pacilas2 2

Darba veikšanai nepieciešamā tehnika – ekskavators, kura pilna masa ir no 14 līdz 20 tonnām. Pacilu veidošanu var veikt ar parasto rakšanas kausu, bet ar speciālo kausu darbs ir efektīvāks.

Piedāvājumu iesniegšana  elektroniski EIS e-konkursu apakšsistēmā līdz 2019. gada 7. maija plkst. 11.00.

 Vairāk par pakalpojuma iepirkuma konkursu 

Ja radušies jautājumi saistībā ar  pakalpojumu sniegšanu, lūgums sazināties ar “LVM Mežsaimniecība” meža atjaunošanas un kopšanas vadītāju Daci Ozolu pa tālruni: 29332080 vai e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., savukārt juridiskos jautājumos palīdzēs “LVM Mežsaimniecība” iepirkumu juriskonsulte Marita Vikšere, tālrunis: 25910521, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Lasīt vairāk: