19 • 09 • 2023

Sveic labākos LVM kokmateriālu pārvadātājus 2022. gadā

20230822 174148

Jau sesto reizi AS “Latvijas valsts meži” (LVM) pasniedz atzinības balvas kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi novērtējot sadarbības partneru darba sasniegumu un izsakot pateicību par ieguldīto darbu un sasniegtajiem rezultātiem. Arī šogad apbalvoti pakalpojumu sniedzēji četrās izvirzītajās kategorijās, pasniedzot īpaši šim gadījumam gatavotas balvas.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2022” kategorijā “Stabilitāte” – par sadarbību ilgtermiņa līgumu ietvaros galveno balvu saņēma SIA “Grantiņi 1”, savukārt veicināšanas balvas – LSEZ SIA “Laskana” un SIA “Skaida PV”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2022” kategorijā “Iespējas” – par sadarbību vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros galveno balvu saņēma SIA “Krauzers”, savukārt veicināšanas balvas saņēma SIA “Stabilo” un SIA “Mežvalde AD”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2022” kategorijā “Par sadarbību” – par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā balvu ieguva SIA “Egles dēls”.

Turpretim kategorijā “Labākais kokvedēja vadītājs 2022” balvu par kvalitatīvu darba sniegumu saņēma Kārlis Ķūrēns no SIA “Stiga RM Transports”.

20230823 101707 copy copy

“Strādājot par kokvedēja šoferi, novērtēju pieejamo laiku, ko varu veltīt netraucētām pārdomām. Steigai un pārgalvībai šajā profesijā nav vietas, tāpēc būtiski ir būt pacietīgam un lēnprātīgam. Veicot darba pienākumus, svarīga ir kvalitatīva komunikācija ar LVM loģistikas speciālistu, informējot, saskaņojot viedokļus un darbības. Tas jo īpaši būtiski ir Latvijas mainīgajos laikapstākļos ziemas un pavasara periodā. Lai produktīvi veiktu savus šofera pienākumus, darba devējs nodrošina visu nepieciešamo, regulāri tiek veiktas arī kokvedēja apkopes un nepieciešamie remonti. Saņemot atzinību no LVM, protams, jūtos priecīgs, jo mans ieguldītais darbs ir novērtēts. Esmu drošs – ja mēs visi piedomātu un labi veiktu sev uzticētos pienākumu, mēs visi dzīvotu labāk!” pārdomās dalās Labākā kokvedēja vadītāja titula ieguvējs Kārlis Ķūrēns.

“Vēlos pateikties visiem AS “Latvijas valsts meži” pārvadājumu pakalpojumu uzņēmumu vadītājiem, pakalpojumu sniedzējiem un kokvedēju vadītājiem par paveikto 2022. gadā, kas ļāva uzņēmumam sasniegt izcilus finanšu rezultātus. Prieks, ka mūsu atzinības balvas ieguvēju vidū redzami arvien jauni uzņēmumi, kuru darbinieki krājuši pieredzi un prasmes, pārspējot citu līdzšinējos sasniegumus,” atzīst LVM transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

Lasīt vairāk: