27 • 01 • 2023

“Ezernieki” saņem “Traveller Review Award 2023” godalgu

1 galvena ezernieki

Gads sācies ar labām ziņām – LVM atpūtas un tūrisma centrs “Ezernieki” saņēmis “Traveller Review Award 2023” godalgu. Tas nozīmē, ka “Ezernieki” pagājušajā gadā starptautiskajā naktsmītņu rezervēšanas vietnē Booking.com saņēmuši lielākoties tikai izcilus apmeklētāju novērtējumus, iegūstot līdz šim augstāko gada novērtējumu – 9.7.

““Traveller Review Award 2023” ir kvalitātes atpazīšanas zīme, kas apliecina mūsu sniegtā pakalpojuma augsto līmeni, tāpēc šis vērtējums ir tiešām nozīmīgs. Jebkurš ceļotājs, izvēloties apmešanās vietu, vienmēr ņem vērā citu viesu atsauksmes un novērtējumu. Saņemtā godalga ir “Ezernieku” kvalitātes zīme,” ar prieku atzīst “Ezernieku” pārzine Dzintra Stradiņa.

“Ezerniekus” vietnē Booking.com ceļotāji var atrast jau daudzus gadus. ”Salīdzinot klientu prasības pirms gadiem desmit un tagad, jāatzīst, ka apmeklētāji mainās. Ja agrāk viesi pie mums meklēja krāsainus rotaļu laukumus un atrakcijas un nācās skaidrot, ka lina gultasveļa ir nesalīdzināmi labāka pašsajūtai un miegam, un krāna ūdeni var droši dzert arī pie mums, laukos, tad tagad mūsu klients šajā ziņa jau ir daudz zinošāks – labi zina, uz kurieni ir atbraucis un ko pie mums var sagaidīt. Ar cerību raugāmies nākotnē, jo esam sajutuši, ka cilvēku ceļotprieks ir atgriezies,” turpina Dz. Stradiņa.

20210720 appo0784

“Ezernieku” lielākā vērtība ir meža un ezera tuvums, saudzīgā attieksme pret dabas vērtībām, videi draudzīga saimniekošana, ko apliecina “Zaļais sertifikāts”, ko “Ezernieki” saņēmuši un reizi trijos gados sekmīgi atjauno, jo ievēro stingrus nosacījumus, kas saistīti, piemēram, ar atkritumu šķirošanu, notekūdeņu novadīšanu videi draudzīgā veidā, ekoloģisku tīrīšanas līdzekļu izmantošanu, vides pieejamību cilvēkiem ar kustību traucējumiem un vēl daudziem citiem būtiskiem elementiem. Savukārt “Ezernieku” viesi prot ieklausīties klusumā un zina, ka miers mūsdienās ir greznība – arī to vietnē Booking.com novērtē klienti. Viena no pozīcijām, kuru viesi novērtējuši visaugstāk, ir personāls. “Ezernieku” darbinieku attieksme un ieinteresētība viesiem ļauj justies kā mājās – gaidītiem un aprūpētiem. 

Lasīt vairāk: