07 • 12 • 2022

Sumināti labākie LVM kokmateriālu pārvadātāji 2021. gadā

visas

Jau piekto reizi AS “Latvijas valsts meži” (LVM) pasniedz atzinības balvas kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi novērtējot aizvadītā gada uzticamos sadarbības partnerus. Arī šī gada nogalē apbalvoti pakalpojumu sniedzēji četrās izvirzītajās kategorijās.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2021” kategorijā “Stabilitāte” – par sadarbību ilgtermiņa līgumu ietvaros galveno balvu saņēma LSEZ SIA “Laskana””, savukārt veicināšanas balvas – SIA “Marko K” un SIA “Mobaco Green”.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2021” kategorijā “Iespējas” – par sadarbību vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros galveno balvu saņēma SIA “Temporum”, savukārt veicināšanas balvas saņēma SIA “Dundagas meži” un ZS “Vairogi” no Daudzeses pagasta.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2021” kategorijā “Par sadarbību” – par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā balvu ieguva ZS “Vairogi” no Daudzeses pagasta.

“Pašu apbalvojumu gan saņēmām visai negaidīti, jo pēdējo gadu laikā ierobežojumu dēļ klātienes sanāksmes noritējušas reti, bet šoreiz ierastā tikšanās izvērtās par nelielu pasniegšanas ceremoniju. Ja runājam par sadarbību ar LVM, to vērtējam pozitīvi – īpašus izaicinājumus aizvadītajā gadā neesam izjutuši. Gadu gaitā ZS “Vairogi” kolektīvs ir audzis un pašlaik esam darba devējs 50 cilvēkiem. Tieši apkārt esošie cilvēki motivē būt atbildīgiem un rūpēties par stabilitāti pakalpojumu sniegšanā,” stāsta ZS “Vairogi” pārstāvis Andris Kalnozols.

Turpretim kategorijā “Labākais kokvedēja vadītājs 2021” balvu par kompetenci un prasmīgu darba sniegumu saņēma Vilnis Pāvils no SIA “Unicentrs”.

20221124 095043

“Atzinības balvas par aizvadītā gada sniegumu pasniedzām 2022. gada nogalē. Ņemot vērā karu un tā radīto enerģētisko krīzi, ar kuru pasaule un Latvija saskarās šogad, pagājušā gada pandēmijas radītie izaicinājumi jau sāk aizmirsties. Tomēr vēlos pateikties sadarbības partneriem par ieguldījumu darba organizācijā, personāla vadīšanā un plānošanā pandēmijas laikā, kas, neskatoties uz saslimšanas rādītājiem, ļāva uzņēmumam sasniegt iepriekš izvirzītos mērķus,” iespaidos dalās LVM transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

Lasīt vairāk: