30 • 11 • 2020

Svētku egle no Latvijas valsts mežiem

z egle copy

Novērtējot Latvijas ģimeņu tradīciju doties uz mežu Ziemassvētku eglītes meklējumos, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) arī šogad ļauj pārnest mājās vienu svētku rotu no Latvijas valsts mežiem. Tomēr eglītes meklējumos jāievēro priekšnoteikumi – kādās vietās, kā un kādu eglīti cirst –, lai saudzētu nākotnes mežu.

 

Plašāka informācija par to, kur un kā pareizi meklēt Ziemassvētku eglīti un kā to pareizi uzglabāt, atrodama LVM bukletā:

z egle

 Buklets pdf 

No meža pārnesta eglīte izskatīsies vēl skaistāka, ja būs rotāta ar eko rotājumiem – oriģinālām bumbām, kas tapušas no neparastiem dabas materiāliem. Plašā klāstā gan svētku rotājumi un adventes vainagi, gan vēl neredzētas idejas dāvanām atrodamas Latvijas valsts mežu vēstniecībā Rīgā, Vaiņodes ielā 1. Te plašā izvēlē interesentiem pieejamas arī LVM kokaudzētavās augušās eglītes podos.

kaspars filips dobrovolskis kafido.com 31

Svētku laikā Latvijas valsts mežu vēstniecība atvērta darbdienās no pulksten 9 līdz 18. Klientiem pieejama bezmaksas autostāvvieta, paņemot iebraukšanas žetonu vienai stundai. Tālrunis uzziņām 23280001.

Lasīt vairāk: