19 • 06 • 2020

AS “Latvijas valsts meži” padome aicina uz preses brīfingu

ae d 203579

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) padome ir iepazinusies ar LVM valdes detalizētu skaidrojumu par apaļo kokmateriālu pārdošanas praksi.

Ievērojot, ka koksnes pārdošanas procedūras ir komplicētas un darījumu skaits un apjomi ir lieli, LVM padome ir lēmusi par papildu neatkarīga audita veikšanu, kura mērķis ir izvērtēt apaļo kokmateriālu pārdošanas procesa atbilstību iekšējiem un ārējiem normatīvajiem aktiem, mežsaimniecības nozares pamatnostādnēm, LVM vidēja termiņa stratēģijai, uzņēmuma īpašnieka ekonomiskajām interesēm un labajai biznesa praksei, kā arī sniegt rekomendācijas par iespējamiem uzlabojumiem.

Lai informētu par audita mērķi un gaitu, kā arī auditējamajām jomām, LVM padome aicina mediju pārstāvjus uz preses brīfingu, kas notiks 25. jūnijā plkst. 12.00 LVM Rīgas klientu centrā Vaiņodes ielā 1, sanāksmju telpā “Pīlādzis”.

Preses brīfingā piedalīsies:

  • Jurģis Jansons, AS “Latvijas valsts meži” padomes priekšsēdētājs,
  • Arnis Muižnieks, AS “Latvijas valsts meži” padomes priekšsēdētāja vietnieks,
  • Elmārs Švēde, AS “Latvijas valsts meži” padomes loceklis,
  • Mārtiņš Gaigals, AS “Latvijas valsts meži” padomes loceklis.

Mediju pārstāvji aicināti pieteikties līdz 25. jūnija plkst. 9.00, rakstot e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

LVM padome ir sabiedrības pārraudzības institūcija, kas pārstāv akcionāra intereses sapulču starplaikā un pārrauga valdes darbību. Savukārt LVM pārvaldes izpildinstitūcija ir valde, kas pārzina un vada sabiedrības lietas.

 

Papildu informācija:

LVM Komunikācijas daļas vadītājs

Tomass Kotovičs

Tālr. 29408866

E-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.