07 • 02 • 2020

Āraišos aicina uz pavasarīgu sarunu par stādiem

pavasara diena araisos web

Saulainās dienās arvien vairāk jaušama pavasara tuvošanās. Laiks domāt par gaidāmajiem darbiem, tāpēc jau 20. februārī Latvijas valsts mežu vēstniecība Āraišos ikviens interesents aicināts smelties iedvesmu un ekspertu padomus pavasarim veltītā pasākumā “Iestādi pavasari!”

Sarunu vadīs stādu eksperti – LVM Strenču kokaudzētavas vadītājs Jānis Zvejnieks un LVM stādu speciāliste Baiba Miķe.

Interesentiem būs iespēja iepazīties ar AS "Latvijas valsts meži" kokaudzētavu piedāvājumu un aktualitātēm dekoratīvo stādu jomā, kā arī gūt padomus, kā kvalitatīvi atjaunot savu mežu.

“Šis ir netipisks gads laikapstākļu ziņā, un cilvēkiem jau ir liela interese par stādiem. Tomēr arvien jābūt piesardzīgiem, jo sala risks tomēr pastāv. Pavasara ieskaņas pasākumā interesentiem stāstīšu par mūsu stādu izcelsmi, reģioniem, stādu veidiem un kvalitātes standartiem un citu noderīgu un aktuālu informāciju,” atklāj LVM Strenču kokaudzētavas vadītājs Jānis Zvejnieks. 

pavasara diena araisos plakats

Vietu skaits pavasarim veltītajā sarunu vakarā ir ierobežots, tāpēc interesenti aicināti iepriekš pieteikties dalībai, rakstot e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot 25665528. Pasākums ir bez maksas. Sākums plkst. 17.

Lasīt vairāk: