21 • 11 • 2019

Sumina labākos LVM kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējus

foto balva

Novērtējot zinošus, atbildīgus un uzticamus sadarbības partnerus, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) jau otro gadu pasniedza atzinības balvas kokmateriālu pārvadājumu pakalpojumu sniedzējiem “Kokmateriālu pārvadātājs” trīs kategorijās – “Stabilitāte”, “Iespējas” un “Par sadarbību”.

“Šī balva ir kā papildu atzinība mūsu sadarbības partneriem par labu sniegumu un motivācija uzturēt augstus darba standartus pakalpojuma izpildē. Turklāt tā ir iespēja uzņēmuma pārstāvjiem satikt savus sadarbības partnerus, kopīgi atskatīties uz paveikto un pārrunāt aktuālos jautājumus,” skaidro LVM Transporta plānošanas vadītājs Jānis Vipulis.

fotomanlv lvm balva 2019 68

“Kokmateriālu pārvadātājs 2018” kategorijā “Stabilitāte” – par sadarbību ilgtermiņa līguma ietvaros – galveno balvu jau otro gadu ieguva SIA “Marko K”. Savukārt veicināšanas jeb nominantu balvas šajā nominācijā saņēma SIA “Latgales logs” un SIA “Egles dēls”.

“Protams, ir patīkami saņemt šādu atzinību, jo īpaši nominācijā “Stabilitāte”. Mūsdienās stabils darbs tiek vērtēts visaugstāk, tāpēc mums uzticētos darbus veicam godīgi, pēc labākas sirdsapziņas. Prieks, ka uzņēmuma vērtējumu esam saglabājuši jau otro gadu. “Latvijas valsts meži” ir uzticams un labs partneris, ar kuru esam ieinteresēti sadarboties arī nākotnē,” atklāj SIA “Marko K” valdes priekšsēdētājs Sandis Kalniņš.

“Kokmateriālu pārvadātājs 2018” kategorijā “Iespējas” – par sadarbību vispārīgās vienošanās līgumu ietvaros – galveno balvu ieguva SIA “R Grupa”, savukārt nominantu balvas saņēma SIA “Vella kalpi” un SIA “Kurzemes investīciju fonds”.

fotomanlv lvm balva 2019 77

“Kokmateriālu pārvadātājs 2018” kategorijā “Par sadarbību” – par ieguldījumu sadarbības veicināšanā un kokmateriālu pārvadājumu procesu uzlabošanā – galveno balvu ieguva uzņēmums – SIA “Krauzers”.