27 • 03 • 2019

Pie LVM derīgo izrakteņu vietām izvietotas informatīvas zīmes

dscn0971

Informatīvās zīmes pie visām derīgo izrakteņu ieguves vietām AS “Latvijas valsts meži” (LVM) apsaimniekotajā teritorijā, kurās notiek vai tiek plānota minerālo materiālu ieguve, stāsta par drošības pasākumiem un noteikumiem, kas jāievēro noteiktajā teritorijā. Līdzīgas zīmes uzstādītas arī pie LVM meža autoceļiem.

Derīgo izrakteņu ieguves vietās jābūt uzmanīgiem, jālieto individuālie aizsardzības līdzekļi un jāievēro informatīvajās zīmēs attēlotie norādījumi.

“Šādas informatīvas zīmes nepieciešamas, lai mazinātu draudus apmeklētāja un apkārtējo drošībai, kā arī, lai LVM sadarbības parteri spētu orientēties noteiktajās vietās,” stāsta “LVM Zemes dzīles”  kvalitātes speciālists Rinalds Šimens.

zime skaidrojums

Ja radušies jautājumi, ikviens interesents aicināts sazināties ar LVM reģionālo klientu apkalpošanas centru, kura kontaktinformācija atrodama uz informatīvās zīmes.

LVM apsaimniekošanā ir vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā, kas ir nozīmīgas tautsaimniecības vajadzību nodrošinājumam. Atradņu izveides vietas ir rūpīgi izvēlētas, lai līdzsvarotu uzņēmuma saimnieciskās un tautsaimniecības vajadzības pēc minerālajiem materiāliem un to maisījumiem, neradot vides apdraudējumu.

Lasīt vairāk: