02 • 10 • 2018

Skolotāj, piedalies LVM tālākizglītības kursos!

koki

18. oktobrī norosināsies ikgadējie AS “Latvijas valsts meži” (LVM) pedagogu tālākizglītības kursi, kuros aicināti piedalīties dabaszinātņu, sociālo zinātņu, matemātikas un citu mācību priekšmetu skolotāji.

Mācības notiks LVM dabas parkā Tērvetē. To laikā dalībnieki iepazīsies ar Rīgas 49. vidusskolas un Rīgas Teikas vidusskolas paveikto, aktīvi darbosies bioekonomikas darbnīcās un domnīcās, kā arī runās par savu līdzšinējo pieredzi. Kursu laikā tiks prezentēts un izsniegts arī jaunais LVM metodiskais līdzeklis “Bioekonomika skolās”.

Pieteikšanās ir līdz 5. oktobrim. Dalības anketa un papildus informācija pieejama šeit. Tālākizglītības kursi un transports no LVM klientu centra Rīgā, Vaiņodes ielā 1 līdz LVM dabas parkam Tērvetē ir bez maksas.

LVM kopš savas dibināšanas 1999. gadā, īstenojot ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu, valsts un pašvaldību budžetos iemaksājusi vienu miljardu eiro. LVM saimniecisko darbību veic, kopjot un atjaunojot mežus, rūpējoties par dabas aizsardzību, sabiedrības rekreācijas iespējām un koksnes pieaugumu, kā arī ik gadu investējot līdzekļus meža zemju platību palielināšanā un meža infrastruktūras attīstībā – meliorācijas sistēmu atjaunošanā un meža autoceļu būvē. Ik gadu LVM apsaimniekotajos mežos koksnes daudzums pieaug par 12 miljoniem kubikmetru.