02 • 07 • 2018

AS "Latvijas valsts meži" Elektronisko iepirkumu sistēmā

AS “Latvijas valsts meži” informē, ka saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 39. pantu un likuma pārejas noteikumu 3. punktu sākot ar 2018. gada 1. aprīli iepirkuma procedūras (ja publisku piegādes līgumu vai pakalpojuma līgumu līgumcena ir 42 000 euro vai lielāka un publisku būvdarbu līgumu līgumcena ir 170 000 euro vai lielāka) tiek organizētas, paredzot piedāvājumu elektronisku iesniegšanu Elektronisko iepirkumu sistēmā (www.eis.gov.lv).  

Informācija par konkrētā iepirkumā paredzēto piedāvājumu iesniegšanas kārtību un norāde uz Elektronisko iepirkumu sistēmas sadaļu, kurā veicama piedāvājumu sagatavošana, ir pieejama AS “Latvijas valsts meži” mājas lapas sadaļā “Biznesa partneri”, apakšsadaļā “Iepirkumi”, apskatot pie katra konkrētā iepirkuma norādīto informāciju.

Nepieciešamības gadījumā papildus konsultatīvu informāciju ir iespējams saņemt, vēršoties Valsts reģionālās attīstības aģentūras Elektronisko iepirkumu departamentā (kontaktinformācija pieejama Elektronisko iepirkumu sistēmas sadaļā “Kontaktinformācija”) vai AS “Latvijas valsts meži”, sazinoties ar Juridiskās daļas vecāko iepirkumu un līgumu vadītāju Lauri Biezo, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tel. 67610015.

Informācija par reģistrēšanos par Elektroniskās iepirkumu sistēmas lietotāju pieejama šeit

Papildus metodiski norādījumi par Elektroniskās iepirkumu sistēmas lietošanu pieejami šeit