23 • 08 • 2019

Laipni lūdzam AS "Latvijas valsts meži" vēstniecībā!

lvm vestnieciba

AS “Latvijas valsts meži” (LVM) Rīgas klientu centrā jau trešo gadu apmeklētājus gaida Latvijas valsts mežu vēstniecība. Tā ir vieta, kur uzturēt cilvēka un meža savstarpējo dialogu, noskaidrot atbildes uz dažādiem sevi interesējošiem jautājumiem, kā arī nelielu daļu no meža ienest savās mājās. Turklāt tā var būt lieliska iespēja, kur satikt draugus un domubiedrus kādā no mežam un dārzam vēltītiem tematiskajiem pasākumiem, kas tiek regulāri rīkoti vēstniecības telpās!

Pie vēstniecības ir ierīkots neliels stādu parauglaukums, kurā var atrast sev nepieciešamo stādu, kas lieliski iederēsies ikvienā dārzā, verandā vai mājā. Ja kārotais nav atrodams uzreiz, to ātri palīdzēs pasūtīt vēstniecības konsultantes no tuvākās LVM kokaudzētavas, kurās lolotie stādi ir piemēroti tieši Latvijas klimatiskajiem apstākļiem un augsnei.

img 7450

Ja ir vēlme būt nedaudz tuvāk dabai, bet lielais atpūtas vietu skaits šķiet mulsinošs, vēstniecībā ir pieejami informatīvie materiāli un konsultācijas par LVM apsaimniekotajām atpūtas vietām un ezeriem. Aktīva atpūta ar bērniem LVM dabas parkā Tērvetē, pastaigas krāšņajā Kalsnavas arborētumā, mežsaimniecības muzeja apmeklējums vēsturiskajā Jaunmoku pilī vai cope kādā no ezeriem? Atliek vien izvēlēties un doties ceļā!

img 8425

Ja rodas interese mežu savās mājās ienest ne tikai stādu veidā, vēstniecībā atrodami arī dažādi dizaina un ikdienas priekšmeti. To klāsts ir plašs, sākot no māla šķīvjiem un krūzēm, beidzot ar lina dvieļiem un skaistiem lietussargiem. Gados jaunāko ģimenes locekļu priekam vēstniecībā var iegādāties arī izglītojošas koka rotaļlietas un spēles, pat rotaļlietu, kuras veidolā atpazīstams bērnu iemīļotais Cūkmens!

Latvijas valsts mežu vēstniecība Rīgā, Vaiņodes ielā 1 ir atvērta ik darba dienu no plkst. 9.00 līdz 18.00. No 2019.gada 23. novembra līdz 30 .decembrim strādāsim arī sestdienās no plkst. 09.00 līdz 16.00. Tālruņa nr. +37123280001, e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Aktuālāko mežā un dārzā uzzini pirmais vēstniecības Facebook lapā: www.facebook.com/LVMVestnieciba.

Lasīt vairāk: