09 • 03 • 2020

Iespēja pieteikt projektus Kurzemes kultūras programmā 2020. gadā

 img 20200205 130011

Kurzemes plānošanas reģions līdz 2020. gada 27. martam pulksten 12.00 pieņem pieteikumus Kurzemes kultūras programmā 2020. Programmas mērķis ir veicināt kultūras pieejamību sabiedrībai, organizējot projektu konkursus kultūras projektu atbalstam Kurzemes reģionā. Šī mērķa sasniegšanai finansiāli tiek atbalstīti reģionālas un vietējas nozīmes kultūras projekti, kuru īstenošanā noteiktas sekojošas prioritātes:

  • Kurzemes vēsturiskās kultūrtelpas unikalitātes un reģiona lokālā mantojuma savdabības saglabāšana;
  • Kurzemes kultūrtelpas līdzsvarotas un kvalitatīvas attīstības sekmēšana, veicinot kultūras pieejamību;
  • Kurzemes tradicionālās kultūras un kultūras mantojuma savdabības saglabāšana, pārmantošana un popularizēšana, iedzīvotāju lokālās identitātes un patriotisma stiprināšana;
  • Sabiedrības radošums un līdzdalība lokālo kultūras procesu attīstībā, radot jaunas un paliekošas vērtības, apvienojot tradicionālās vērtības un prasmes.

Papildus projekta pieteikums konkursam noteiktajos termiņos jānosūta arī elektroniski uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Par projektu konkursu un pieteikumu sagatavošanu iespējams saņemt konsultāciju, sazinoties ar  Kurzemes kultūras programmas projekta vadītāju Evitu Taupmani, tel. 67331492, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Kultūras programmas projektu konkursā atbalstu var saņemt kultūras projekti, kurus plānots īstenot laika posmā no 2020. gada 1. maija līdz 2020. gada 31. decembrim.

Esam sertificēti
BM certification iso